Катерина Лебедєва пішла з «Обоза» в Кабмін

11 Листопада 2008
18870
11 Листопада 2008
11:45

Катерина Лебедєва пішла з «Обоза» в Кабмін

18870
Катерина Лебедєва пішла з «Обоза» в Кабмін
Заступником начальника управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів Марини Сороки стане Катерина Лебедєва, яка обіймала посаду директора відеоконтенту медіахолдингу «Обоз.ua».
 
Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила особисто Катерина Лебедєва, яка повідомила, що не знає, коли розпочне роботу на новій посаді, оскільки наразі йде оформлення документів.
 
Як уже повідомляла «ТК», Кабінет Міністрів призначив прес-секретарем прем’єр-міністра - начальником управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів Марину Сороку. Марина Сорока замінила на цій посаді Вікторію Шаповал, яка перейшла на іншу роботу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18870
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега 2
5650 дн. тому
Катя Лебедева спит спокойно. Своей совести она сделала евтаназию еще в 2002-2004 гг на "Новом канале", карьеристка обічная.
коллега
5650 дн. тому
очень печально, но катерина лебедева не может похвастаться такими же высокими моральными качествами, как и профессиональными а следовательно, ей самое место в кабинете министров:) помнишь, катя, "коричневую революцию" на пятом канале, изгнание скрыпина и свою во всем этом незавидную роль? все помнишь и спокойно спишь?
я
5653 дн. тому
катя - одна из лучших парламентських корреспондентов. жаль было что после декрета она потерялась, но сейчас видимо ее опыт оценили!
Бродила
5654 дн. тому
Виктория Шаповал "перешла" ... {CENSORED}Такой відающийся специалист нужен везде... ;-((
легион
5654 дн. тому
а куда "перешла" Виктория Шаповал?
Колега
5654 дн. тому
Хай щастить тобі, Катю! Правильно зробила, що пішла з "5 каналу". Трохи дивним виглядав твій вибір "Обоз", але це було тимчасово. Успіхів у Кабміні!
К стати
5654 дн. тому
У Кати такой послужной список, Дима, что вы бы помолчали, если не в курсе. Парламентский корреспондент Нового канала, спецкорр 5-го, редактор Часа на 5... Достаточно?
Dima
5654 дн. тому
Ну это вообще финал - в кабмине работает человек, котрый размещал видео в инетет. Ппппцццц
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду