Дуся: Надія Мейхер виросла з жовтого формату

10 Листопада 2008
5867
10 Листопада 2008
11:52

Дуся: Надія Мейхер виросла з жовтого формату

5867
Дуся: Надія Мейхер виросла з жовтого формату
Ведуча програми «Неймовірні історії кохання» на СТБ Надія Мейхер не любить, коли її асоціюють з «Віа Грою», віагрою, бюстом і тому подібними речами. Тому з журналістами, які зазвичай ставлять їй запитання, пов’язані радше із зовнішністю та шоу-бізнесовим минулим, аніж із внутрішнім світом та актуальною творчістю, вона не дружить. А російських журналістів взагалі боїться – вони холодні і брудом обливають. І все ж запрошення на каву від нашої Дусі Надія прийняла. Про що дівчата пліткували за філіжанкою кави і склянкою яблучного фрешу – читайте у Дусі.
 

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5867
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду