Проект «1+1» «Танцюю для тебе» коштував $2,5 млн

10 Листопада 2008
17343
10 Листопада 2008
11:21

Проект «1+1» «Танцюю для тебе» коштував $2,5 млн

17343
Проект «1+1» «Танцюю для тебе» коштував $2,5 млн
Танцювальне шоу «Танцюю для тебе» (адаптація мексиканського формату Bailando por un sueno), яке завершилось 8 листопада на «1+1», коштувало 2,5 мільйони доларів США. Про це повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на продюсера проекту Іванну Дядюру. Нагадаємо, виробництвом проекту займалась компанія «1+1 Продакшн». Перемогу у проекті здобули Марат Нудель і Катерина Кузнецова.
 
Протягом двох тижнів, за словами Іванни Дядюри, буде вирішене питання щодо можливого продовження проекту. У разі, якщо «Танцюю для тебе-2» не буде, знімальну групу, яка працювала над проектом, буде скеровано на виробництво документальних стрічок. «У нас була розмова з керівництвом, про те, що досвід, який отримала команда свідчить: вони готові брати участь у документальних проектах, котрі студія збирається запускати», - каже продюсер «Танцюю для тебе».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17343
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кукс
5643 дн. тому
стоил 2,5 миллионов, которые рукводство разделило между собой - делалось то все силами тех же самых 1+1, а заявлялось типа "продакшен" - рассказывают, что небезызвестный руководитель проекта Д-к после начала проекта приобрел себе новую квартиру
кукс
5645 дн. тому
как это не будет продолжения? а как же моральные обязательства, товарищи, ваш вой об ответственности за инвалидов, а?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду