У Росії складуть список обов’язкових для трансляції теле- і радіоканалів

10 Листопада 2008
18989
10 Листопада 2008
07:16

У Росії складуть список обов’язкових для трансляції теле- і радіоканалів

18989
У Росії складуть список обов’язкових для трансляції теле- і радіоканалів
Російська влада сформує перелік із 8 телеканалів та 3-4 радіостанцій, обов’язкових для безкоштовної трансляції всіма телевізійними операторами незалежно від типу мовлення: ефір, кабель, супутник чи IPTV, повідомляє Cnews.ru.
 
Про це заявив голова департаменту цифрового телебачення Міністерства зв’язку і масових комунікацій Російської Федерації Віталій Стицько. За його словами, відповідні вимоги будуть додані до ліцензійних вимог операторів, а перелік теле- і радіоканалів буде сформований указом президента або постановою уряду Росії після ухвалення федеральної цільової програми розвитку телерадіомовлення до 2015 року.
 
Витрати на трансляцію цих каналів операторам не компенсуватимуть. Зараз телевізійні оператори Росії, особливо монополісти на ринках кабельного телебачення, беруть із російських каналів платню за їх трансляцію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18989
Читайте також
26.11.2008 10:56
Евгений Лапин, «Телецентр Останкино»
23 484
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
GS
5629 дн. тому
Читайте законы... В Украине все эфирные каналы, а не отдельные, которые нравятся президенту. Это: "две большие разницы".
Сергей
5645 дн. тому
Гость обрати внимание на заключительную фразу. Берут плату за трасляцию этих каналов в сети. А мы действительно сколько лет уже на халяву наши каналы транслируем. Читай законы "комуно".
класс не класс... а ...
5645 дн. тому
вы совсем не знаете украйнского законодательства, на Украйне эта норма ЗАКОНА существует уже лет двенадцать. А вы тока проснулись... быггггггггг Так шо, на Украйне уже камуна-фашизм?
Гость
5645 дн. тому
Вот это класс - "наш" запрет их каналов и в подметки не годится, надо и нам перенять "разрешить и обязать". Потрясен :)) И что "комуно-фaшио" восточно-южных областей на это скажет?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду