Почесну грамоту від Нацради отримали Андрій Куликов, Ірина Лисенко, Тетяна Даниленко та інші

7 Листопада 2008
26194
7 Листопада 2008
17:23

Почесну грамоту від Нацради отримали Андрій Куликов, Ірина Лисенко, Тетяна Даниленко та інші

26194
Почесну грамоту від Нацради отримали Андрій Куликов, Ірина Лисенко, Тетяна Даниленко та інші
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення нагородила низку журналістів та медіаменеджерів почесною грамотою.
 
Зокрема, як повідомляє прес-служба Нацради, грамоту отримали ведуча 5 каналу Тетяна Даниленко, журналісти «1+1» Валентина Доброта та Олександр Загородній, ведучий «Свободи слова» на ICTV Андрій Куликов, голова правління Нового каналу Ірина Лисенко, голова правління каналу ТЕТ Григорій Тичина,  головний редактор ТРК «Україна» Марина Миргородська, випусковий редактор ТОВ «НІС» Анжеліка Руденко, ведуча НТКУ Тамара Щербатюк.
 
Серед інших нагороджених – Галина Гарчинська («Радіо Ічнянщини», Чернігівська область), Юлія Зотова і Лариса Сергеєва, (ТРК «Чернівці»), Тетяна Каменська (ТРК «ВТВ Плюс», Херсон), Микола Кривий («Сфера-ТВ», Рівне), Олександр Опанасенко (ТРК «Клас»), Андрій Пришляк (ТРК «Галичина», Івано-Франківск), Володимир Турич (СТБ), Вадим Хоменко (Херсонська ОДТРК), а також дві телерадіоорганізації – МКП «Інформаційно-телевізійне агентство «Віта» (Вінниця) та ТОВ «Радіо Ехо» (Луганськ).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26194
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду