Житомирські журналісти-християни поскаржились на місцевий канал через трансляцію порнографії

7 Листопада 2008
12012
7 Листопада 2008
06:32

Житомирські журналісти-християни поскаржились на місцевий канал через трансляцію порнографії

12012
Житомирські журналісти-християни поскаржились на місцевий канал через трансляцію порнографії
Житомирський осередок асоціації журналістів-християн «Новомедіа» звернувся до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, міського голови Житомира та голів облради та облдержадміністрації, а також прокуратури із скаргою на місцеву телерадіокомпанію «Союз-ТВ». Текст листа оприлюднений на сайті «Новомедіа».
 
Обурення журналістів-християн викликала систематична трансляція телеканалом фільмів порнографічного змісту. «Вони демонструються в пізній час з маркуванням, яке покликане обмежити глядацьку аудиторію. Проте розповсюдження матеріалів порнографічного характеру, чим є вищезгадані фільми, забороняється чинним законодавством України», - йдеться в листі. На думку авторів звернення, канал порушує норми українського законодавства.
 
«Новомедіа» просить міського голову Житомира розібратися з «Союз-ТВ», а від Нацради вимагає посилити контроль за цією телекомпанією. Нацраду разом із прокуратурою також просять перевірити фільми, які транслює «Союз-ТВ», і у разі, якщо вони не відповідають нормам законодавства, притягнути до відповідальності винних. Міністерство культури і туризму просять переглянути прокатні ліцензії фільмів, що транслюються на каналі «Союз-ТВ» після 23-ї години, та визнати їх порнографічними, які заборонені Законом України «Про захист суспільної моралі».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12012
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иисус Христосович Черновецкий
5666 дн. тому
Наимпортировали в страну разного гностического маразма, теперь слушайте их христианийские вопли. Млять, Гитлер таки был прав, уничтожая эту конкурирующую тоталитарную кодлу.
5666 дн. тому
журналисты-християне если вы выпячиваете свои религиозные взгляды -- значит вы уже не журналисты.Даёшь свободу и секс!!!
---
5666 дн. тому
А какие фильмы показывали ? Можно скрин-шоты выложить ? Может это и не порнушка была, а легкая эротика ? А {CENSORED} христианочкам уже кажется что это ОНО :)))))))))))))))))
Такіда
5666 дн. тому
2 Та вроде как христианин... А раптом виявиться, що вони реальну порнуху крутять, тоді як?
Та вроде как христианин...
5666 дн. тому
Н-да, блин, у народа из-за кризиса просто башню снесло... Пусть ИЗЧЁ "поскаржаться" в Лигу сексуальных реформ Бараку Обаме и в ООНию! аборы красте, "кол(Г)леки"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду