Щоденний вихід «Газети по-українськи» призупинено

6 Листопада 2008
20750
6 Листопада 2008
19:17

Щоденний вихід «Газети по-українськи» призупинено

20750
Щоденний вихід «Газети по-українськи» призупинено
Випуск «Газета по-українськи» призупинено. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив комерційний директор газети Сергій Матяш.
 
За його словами, щоденний випуск газети читачі не отримують уже другий тиждень, тоді як тижневик продовжує виходити. За словами Сергія Матяша, причиною такої ситуації є фінансова криза. Разом із тим він відмовився коментувати питання виплати зарплатні співробітникам «Газети по-українськи» і фінансовий стан підприємства.
 
Нагадаємо, нещодавно «Медіабізнес» повідомив про те, що проект нового тижневика «Країна», який збирався випускати видавець «Газети по-українськи» - ТОВ «Видавнича група «Нова інформація», відкладено.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20750
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Падымич
5665 дн. тому
Вова Рубаль, а куда ты дел лягушек Швеца во "Всеукраинских Ведомостях". Они же доход приносили в несколько млн зеленых. Под проценты заложил? Они могут спасти ГПУ.
Savr
5669 дн. тому
Пару років тому цю газету ( тижневик) я передплачував. Загалом газета досить непогана. Але діставало те, що в кожному номері на першій сторінці обов*язково крупним планом "чорнуха" - то в Макіївці бомжі розчленували колегу та з*їли його, то про якихось збоченців, які гвалтують своїх доньок то ще щось цьому подібне. Тому я не витерпів і перестав передплачувати. Мені було дивно як можна нагнітати таку чортівню і розраховувати на популярність.
Пилип з конопель
5669 дн. тому
Автору предыдущего поста: А, опять украинофобы пожаловали! Ну, давайте, гівняйте почем зря. Только не смешите своей дурью знающих: КіноКоло был авторитетным и высокопрофессиональным журналом, который закрылся фактически год назад, поскольку его многолетний инвестор Александр (ака Леша) Роднянский нашел куда девать в России деньги (например, вложил в производство нереального даже для России кинопроекта Обитаемый остров 36 лимонов), и содержать эстетское издание в Украине ему нафиг нада. А ежедневная и попсовая ГПУ имела тираж где-то в 700 тыс экз (второй в стране, фигасе неликвид!), и завалится вот так сразу, когда еще весь рынок работает, не могла по определению. Издание либо валят намеренно (инвестор все деньги вытащил), либо лоханулись сами менеджеры. У Рубана это уже не в первый раз, увы, но лучше расскажут подробнее знатоки...
5670 дн. тому
Ну вот,недавно закрылся жунал "Кіно-Коло" на укр.мове,тепер и эта гезетенка.Рынок стирает неликвид. R.I.P
5670 дн. тому
Можна. Туалетним папіром. Мовою - "Кохавинка"
5671 дн. тому
А чим можна замінити газету ? Може хтось підскаже (тільки якщо видається украінською мовою).
ВИК
5671 дн. тому
Чотири роки передплачував цю газету. Проте останнім часом вона стала схожою на новини каналу "1+1" : вбивства, знущання, збочення стали нормою її сторінок. Навіть першої. Звісно, жаль людей, які там працюють, - багато з них по-справжньому талановиті. Хотілося б довідатися, що тепер робитиме кумася головредактора Рубана - його заступниця Люся Микитюк, яка буквально мордувала неугодних журналістів своїми вередами.
ksenya
5671 дн. тому
толкові журналісти звідти вчасно повтікали...
Павло Булгак
5671 дн. тому
Тримайтеся, дуже переживаю за вас як за Українське видання, і як колишній ваш колега
Вип
5671 дн. тому
ШКОДА, Це була одна з найкращих газет . Я з задоволенням їїї купував
Олег
5671 дн. тому
Коротше, все українське припиняється а все російське російськомовне дозволяється! Ось вам Україна... Ні, України немає, є Малоросія... Ось так.
:((
5671 дн. тому
куда мир катится?:( мое искренне сочувствие коллегам!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду