detector.media
05.11.2008 11:46
«100 українців» на ТРК «Україна» обиратимуть народного президента
«100 українців» на ТРК «Україна» обиратимуть народного президента
Формат програми «100 українців», яка, як уже повідомляла «ТК», стартує о 23.00 6 листопада на телеканалі «Україна», являє собою гру у вибори народного президента. Про це повідомляє прес-служба ТРК «Україна».
 
Ведучим нового проекту «Савік Шустер Студіос» буде Петро Мага – постійний учасник щоденної програми «Шустер live». У програмі буде задіяно аудиторію «Шустер live» - 100 осіб, які щотижня з'їжджаються до Києва на 5 днів з усієї України.
 
З-поміж цієї сотні обиратимуть двох лідерів, які пропонуватимуть аудиторії свої варіанти вирішення найважливіших проблем. Ці лідери – «народні президенти» - обиратимуть трьох членів свого уряду і захищатимуть перед опонентами свій варіант вирішення проблеми. У кожній програмі у студії з’являтиметься гість, який пропонуватиме «народним президентам» вирішити його конкретну, «суто людську» проблему. Гість віддаватиме свій голос тому, чия пропозиція здасться йому більш розумною. Переможця гри обиратимуть за трьома критеріями: голос гостя програми, голосування в аудиторії та sms-голосування телеглядачів, що йтиме протягом програми.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY