Андрій Ковальський став керівником спортивного відділу ICTV. Готується спортивний тижневик

1 Листопада 2008
26570
1 Листопада 2008
09:30

Андрій Ковальський став керівником спортивного відділу ICTV. Готується спортивний тижневик

26570
Андрій Ковальський став керівником спортивного відділу ICTV. Готується спортивний тижневик
Керівником спортивного відділу інформаційної служби телеканалу ICTV призначено Андрія Ковальського. Він поєднуватиме нові функції з роботою ведучого програми «Факти. Спорт», повідомляє прес-служба каналу.
 
За словами Андрія, очолюваний ним відділ збирається «більш прискіпливо та детальніше висвітлювати спортивні новини».  «Зараз активно працюємо над створенням підсумкового тижневика, який деталізуватиме не тільки футбол, як це робить більшість каналів, а й все спортивне життя загалом. Звісно, акцент програми буде на вітчизняному спорті, якому треба приділяти більше уваги. Для талановитих журналістів у нас завжди відчинені двері. Що стосується технічного боку роботи, ми плануємо активно розширювати мовлення в мережі Інтернет. На разі відмовляємося від аналогових носіїв і повністю переходимо на цифрові. Інформація для ефіру з’являтиметься оперативніше, якість зображення значно покращиться», - розповів він.
 
За словами ж продюсера інформаційної служби каналу Катерини Єрмолович, у випусках новин буде «більше інформації не тільки про професійний український спорт, але й спорт більш масовий, соціальний, а також ексклюзивні журналістські розслідування».
 
Нагадаємо, попереднім керівником спортивного відділу каналу був Ігор Мірошниченко, який покинув ICTV на початку вересня 2008 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26570
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
непотопляємий
5673 дн. тому
Анрюха не {CENSORED} вода віднесе...а на Гливинського дарма думаєте, він хоч і самозакоханий але цілком нормальна людина і писати на колег усіляку маячню не буде, це я точно знаю! Ти коли вже у відпустку підеш, а то відтоді як посунули Мірошніченка(до речі як він там?) що не вечір - то все ти у кадрі, невже "хто це Єрмаловіч?" не може підшукати ще одного ведучого? Не подумай, ти класний ведучий, просто такий стоооомлений...;)
oleg
5674 дн. тому
А я рад, что Ковальский редактор, поздравляю тебя! Интересно, а вот кто – это Ермолович? И что она вообще делает, кроме того, что как я понял «мутит».. Андрюха, ты не обращай внимание на все эти высказывания. Ты порядочный человек и хороший журналист. А это главное. У тебя все получится! Удачи.
читатель
5674 дн. тому
Господа, ну откуда столько злобы и зависти? Поражаюсь просто! Ну назначили человека руководить отделом... и что???? Или на его месте должны были быть Вы? Прийдет время-будете. И Ваши последователи уже Вас будут поливать дерьмом... Грустно... Такой вот круговорот дерьма в природе....
Yak
5674 дн. тому
А GLYADACH такий проінформований, наче зовсім і не глядач, а сам з цього ж корита! Інакше звідки інформація? Колеги може не треба так заздрити...Ну пощастило Ковальському з призначенням...І то питання, бо керувтаи справа нелегка. То чого накинулися? Буде і на вашій вулиці свято! Андрію бажаю успіхів, терпіння і витримки! Хлопець він хороший, з граним почуттям гумору. Тепер треба лише навичтися ходити "між крапельками" як того вимагає посада і навчитися тримати язик за зубами. Бо ті хто нині друзі, завтра ховаються під ніками GLYADACH! Ковальський тримайся! Я в тебе вірю!
glamur
5674 дн. тому
Ковальский - душка!
sasha
5674 дн. тому
Если, GLYADACH, это глыва, то могу сказать что на вашем фоне Ковасьский смотрится высоким профи, а вам посоветую активние лизать ж........ на ТЕТе , потому чот у вас там появились конкуренты
Journalist
5675 дн. тому
Шановний пане glyadach, чи, вірніше, пане Глівінський (-инський)
Для Вас, даруйте, Caps - це єдиний спосіб придушити телевізійну імпотенцію?
Чи, може, Ви з затиснутим Shift-ом маст.....те одним пальцем по клавіатурі?
Я вам так скажу: Ковальський - порядний чоловік. І чесний.
Єрмолович - {CENSORED}- скоро виженуть.
Її "муток" ні Фроляк, ні Ковальський не терпітимуть.
І ще одне - хай як збивається ведучий і перекручує слова, важливо, що він розуміє інформацію і доступно досилає її до глядача. Тож ви ("глядач" та "+1") - дилетанти.
Врешті, де ж ви бачили, щоб на ICTV когось звільняли? Людина має хіба вже вкрай допекти (або скандалами(Пальчик), або пасивністю(Бєлов), або неробством і хитрістю(Мірошниченко)).
А цих трьох, відчуваю, терпіли ой як довго.

P.S. Ваші імовірні спроби переконати мене у тому, що Ви не Глівінський, я мав дуже глибоко...
+1
5675 дн. тому
погоджуюсяз глядачем, Ковальському спочатку треба навчитися читати. Хоча може лише тепер буде привід його звільнити, бо одна справа погано читати, інша - погано керувати...
GLYADACH
5676 дн. тому
КОВАЛЬСЬКОМУ ВАРТО НАВЧИТИСЬ, ДЛЯ ПОЧАТКУ, З СУФЛЕРА БЕЗ ПОМИЛОК ЧИТАТИ, НЕ ПЕРЕКРУЧУВАТИ СЛОВА В ЕФІРІ, А ВЖЕ ПОТІМ БРАТИСЯ ЗА СПОРТИВНУ РЕДАКЦІЮ. ЩЕ ОДИН ХИБНИЙ КРОК БОГУЦЬКОГО І КОМПАНІ. ШКОДА ЄРМОЛОВИЧ. ЇЙ НАВІТЬ НЕМА НА КОГО ПОКЛАСТИСЯ НА ТОМУ КАНАЛІ. БО ТАМ, ВПРОДОВЖ КІЛЬКОХ РОКІВ КУЛЬТИВУВАЛИ АЖ НІЯК НЕ СПОРТИВНУ ЖУРНАЛІСТИКУ. ЦЕ БУВ ЦЕХ ПО СТВОРЕННЮ ЗАРОБІТЧАН! МІРОШНІЧЕНКО КЛЕПАВ БАБЛО ЗІ СВОЇМ "ПРОДАКТ-ПЛЕЙСМЕНТ", БУТИРСЬКИЙ ГОДУВАВСЯ З "ШАХТАРЯ", ПРОПИХАЮЧИ ЗА ГРОШІ СЮЖЕТИ ПРО ДОНЕЦЬКУ КОМАНДУ. СВОЄ БАБЛО НА "ЗАКАЗУШНОМУ" БОКСІ ЗАРОБЛЯВ КОВАЛЬСЬКИЙ...ДЕ МІГ "ГРІБ" З БАСКЕТБОЛУ ОМЕЛЬЧУК. ТАК ЩО ТАМ ЖУРНАЛІСТИКОЮ І БЛИЗКО НЕ ПАХНЕ...ДУМАЮ, СПОРТИВНИЙ ПРОЕКТ ПРОІСНУЄ НЕ ДОВШЕ "ПРОФУТБОЛУ" ГЛИВІНСЬКОГО...ЦІКАВО, А НАВІЩО БОГУЦЬКОМУ СПОРТИВНИЙ ТИЖНЕВИК? ЩОБ ЗАКРИТИ ЙОГО ТАК САМО ЧЕРЕЗ 8 МІСЯЦІВ ЯК "ПРОФУТБОЛ"? ЧИ КОВАЛЬСЬКОМУ ХОЧУТЬ ВКАЗАТИ НА ЙОГО МІСЦЕ? БО ВІН З ТИМИ ПІЛОТАМИ НОСИТЬСЯ НЕ ПЕРШИЙ РІК. А ТЕПЕР САМЕ ЧАС ОБЛАЖАТИСЯ. НАВРЯД, ЧИ ЙОГО ПРОЕКТ ВРАЗИТЬ КЕРІВНИЦТВО КАНАЛУ РЕЙТИНГАМИ!!!! ТОЙ ТИЖНЕВИК ЗАКРИЮТЬ НЕ ПІЗНІШЕ ТРАВНЯ 2009. ГЛИВИНСКОМУ СТІЛЬКИ Ж ЧАСУ ДАЛИ НА ЙОГО ФУТБОЛЬНУ ПРОГРАМКУ....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду