Петро Симоненко вважає, що його не запросили в ефір «Інтера» через вимогу Віктора Ющенка

31 Жовтня 2008
25948
31 Жовтня 2008
18:03

Петро Симоненко вважає, що його не запросили в ефір «Інтера» через вимогу Віктора Ющенка

25948
Петро Симоненко вважає, що його не запросили в ефір «Інтера» через вимогу Віктора Ющенка

Лідер Компартії Петро Симоненко стверджує, що умовою участі президента Віктора Ющенка у програмі «Свобода на Інтері», яка вийде в ефір у п'ятницю, 31 жовтня, була вимога скасувати запрошення на програму лідера комуністів, повідомляє «Українська правда».

«Вчора, 30 жовтня, об одинадцятій вечора ця вимога глави держави була доведена до керівництва каналу "Інтер" у такій формі, що заперечувати, - означало, в кращому випадку, розпрощатися з роботою», - заявив Симоненко.

За словами лідера КПУ, у п'ятницю зранку «у відповідності до вказівок секретаріату президента та за дорученням керівництва каналу "Інтер" його прес-секретаря було повідомлено про скасування запрошення на участь у програмі "Свобода на Інтері"».

Коментуючи ситуацію, яка склалася, Симоненко зазначив, що «це зайвий раз свідчить про відсутність свободи не тільки на "Інтері", а й в загалі свободи і прав людей в Україні».

«А що стосується президента, то його поведінка зрозуміла: правда, яку говорять комуністи, - президентські очі коле», - переконаний лідер КПУ.

«Особливо та, яка стосується безпосередньої причетності Ющенка до розграбування банку "Україна", до фінансових махінацій з державними грошима, коли він обіймав посади голови Нацбанку та голови уряду», - додав Симоненко.

«Президент розуміє, що у дискусії зі мною віч-на-віч, він не зможе приховати, що єдиною метою його так званої антикризової програми є отримання кредиту МВФ та його "дерибан" на свою користь і користь наближених до нього бізнес-груп», - наголосив лідер КПУ.

Водночас керівник Головної служби інформаційної політики секретаріату президента Лариса Мудрак спростувала заяву Симоненка.

«Президент отримав запрошення, як і інші учасники програми. Ніяких вимог до програми ми не можемо ставити. "Інтер" є ідеологом програми і саме він запрошує гостей, тому слова Симоненка є безпідставними», – сказала вона.

«ТК» звернулась до телеканалу «Інтер», однак прес-секретар компанії повідомила, що коментарів з цього приводу не буде.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25948
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fff
5677 дн. тому
Вот и вся демократичность! Рейтинг Юща ниже рейтинга Симоненко, вот он и убрал прямого конкурента из эфира. а с собой на поводке притащил свой йо-йо из парламента
5677 дн. тому
К сожалению ни один политик, включая Симоненко не понимает что происходит. А происходит то, что страну планомерно подвели к дефолту, целью которого является приватизация "ничейной" (в понимании Запада) украинской земли, - самой большой территоии в Европе. Промышленность украинцы потеряли за 15лет приватизации, финансовую систему за пять лет, земли лишатся за год-два. А 16,5 млрд$ так-называемого "стабкредита" МВФ даёт электронным платежем, который срзу разлетится по указанным им же (МВФ) банкам, которые являются не украинскими банками (украинских осталось всего 15-20%, все остальные только по вывескам "украинские"), а финансовыми инструментами Запада в украинской финансовой системе. МВФ ДАЁТ 16МЛРД ЧТОБЫ СРАЗУ ИХ ИЗЪЯТЬ, ПРИ ЭТОМ ПОЛУЧИТЬ СВОБОДУ В ПРИВАТИЗАЦИИ УКРАИНСКОЙ СЕЛЬХОЗЗЕМЛИ И ЧТОБЫ СТАБИЛИЗАЦИЯ ЗАРУБЕЖНЫХ БАНКОВ НА УКРАИНЕ ПРОХОДИЛА ЗА СЧЁТ УКРАИНЦЕВ.
WODOLIY
5677 дн. тому
А здесь не может быть никаких комментариев: симоненки-витренки в Украине должны быть обильно посыпаны ДДТ/дустом/ и уничтожены как ГНИДЫ/в твердолобокаменной можно "вазрадиться" и в очередной раз нагулять жирок/.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду