detector.media
31.10.2008 18:03
Петро Симоненко вважає, що його не запросили в ефір «Інтера» через вимогу Віктора Ющенка
Петро Симоненко вважає, що його не запросили в ефір «Інтера» через вимогу Віктора Ющенка

Лідер Компартії Петро Симоненко стверджує, що умовою участі президента Віктора Ющенка у програмі «Свобода на Інтері», яка вийде в ефір у п'ятницю, 31 жовтня, була вимога скасувати запрошення на програму лідера комуністів, повідомляє «Українська правда».

«Вчора, 30 жовтня, об одинадцятій вечора ця вимога глави держави була доведена до керівництва каналу "Інтер" у такій формі, що заперечувати, - означало, в кращому випадку, розпрощатися з роботою», - заявив Симоненко.

За словами лідера КПУ, у п'ятницю зранку «у відповідності до вказівок секретаріату президента та за дорученням керівництва каналу "Інтер" його прес-секретаря було повідомлено про скасування запрошення на участь у програмі "Свобода на Інтері"».

Коментуючи ситуацію, яка склалася, Симоненко зазначив, що «це зайвий раз свідчить про відсутність свободи не тільки на "Інтері", а й в загалі свободи і прав людей в Україні».

«А що стосується президента, то його поведінка зрозуміла: правда, яку говорять комуністи, - президентські очі коле», - переконаний лідер КПУ.

«Особливо та, яка стосується безпосередньої причетності Ющенка до розграбування банку "Україна", до фінансових махінацій з державними грошима, коли він обіймав посади голови Нацбанку та голови уряду», - додав Симоненко.

«Президент розуміє, що у дискусії зі мною віч-на-віч, він не зможе приховати, що єдиною метою його так званої антикризової програми є отримання кредиту МВФ та його "дерибан" на свою користь і користь наближених до нього бізнес-груп», - наголосив лідер КПУ.

Водночас керівник Головної служби інформаційної політики секретаріату президента Лариса Мудрак спростувала заяву Симоненка.

«Президент отримав запрошення, як і інші учасники програми. Ніяких вимог до програми ми не можемо ставити. "Інтер" є ідеологом програми і саме він запрошує гостей, тому слова Симоненка є безпідставними», – сказала вона.

«ТК» звернулась до телеканалу «Інтер», однак прес-секретар компанії повідомила, що коментарів з цього приводу не буде.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY