Медіагрупа «4TV» запускає телеканали «Турбюро», Goldberry, People та RTV

30 Жовтня 2008
9869
30 Жовтня 2008
17:01

Медіагрупа «4TV» запускає телеканали «Турбюро», Goldberry, People та RTV

9869
Медіагрупа «4TV» запускає телеканали «Турбюро», Goldberry, People та RTV
В Україні з’явилася нова медійна група «4TV», яка оголосила про старт-ап чотирьох супутникових телевізійних каналів. З 1 листопада в ефір виходять канали про подорожі «Турбюро» (формат – інформаційно-розважальний) та Real TV (RTV) – тематичний канал про нерухомість та архітектуру.
 
У грудні розпочинається мовлення телеканалів People та Goldberry. People за концепцією є «мистецько-культурологічним каналом, що розповідає про людей, які досягли успіху», а Goldberry  – «про товари і послуги еліт-класу».  Засновниками двох останніх каналів є: ТОВ «Форсаж-Медіамаркет», м. Київ – 70%, ТОВ «Медіамаркет-Спорт», м. Київ – 30%.
 
Промоціями каналу займається холдингова рекламна компанія Mediamarket Group. До її складу входять: ММG Odessa – регіональне представництво в Одесі;; VIP Group – креативна група; Atelier – дизайнерське бюро;  Media Masters – розробка та просування веб-сайтів; а також компанії, що є засновниками телеканалів групи – Форсаж  (організація та проведення автомобільних open-air проектів) та ММG Sport (спортивный маркетинг). У Mediamarket Group обслуговуються клієнти luxury сегменту, зокрема «Баядера-Імпорт» (торгові марки Johnnie Walker, Bailey’s, Jose Cuervo) та «Helen Marlen Group». На цю ж цільову аудиторію зорієнтовані і телевізійні мовники медіагрупи «4TV».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9869
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cosmo
5654 дн. тому
Да и передачи довольно интересные, как и писал Sekret ненапряженное ТВ.
Cosmo
5654 дн. тому
Как только утвердятся все договора с кабельными телекомпаниями аудитория резко увеличится. Перспективы хорошие. Хотя жизнь покажет ;)
Sekret
5658 дн. тому
а МНЕ НРАВИТСЯ. тЕСТОВЫЙ, НАДЕЮСЬ, ИСПРАВИТСЯ. Но лучше они, чем все продажные ТВ. Тут тебе никакой политики, сиди и наслаждайся! Чем плохо?!)))
12
5659 дн. тому
rtv и турбюро уже давно в тестовом режиме идут, месяца три - не меньше! Правда сигнал на ихнем трансподере совсем никакой (-
ыксперд
5659 дн. тому
Неужто опять какой-нибудь княжицкий развел какого-нибудь гуся в условиях без пяти минут дефолта? Сколько дураков не мочи, а растут как опята на пню. Инвесторы, ититьтвоюнехай...
козьма прутков
5659 дн. тому
актуально!
masterpiecer
5659 дн. тому
ІМХО, аудиторії замало для того щоб проект окупався.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду