detector.media
30.10.2008 17:01
Медіагрупа «4TV» запускає телеканали «Турбюро», Goldberry, People та RTV
В Україні з’явилася нова медійна група «4TV», яка оголосила про старт-ап чотирьох супутникових телевізійних каналів. З 1 листопада в ефір виходять канали про подорожі «Турбюро» (формат – інформаційно-розважальний) та Real TV (RTV) – тематичний канал про нерухомість та архітектуру.
 
У грудні розпочинається мовлення телеканалів People та Goldberry. People за концепцією є «мистецько-культурологічним каналом, що розповідає про людей, які досягли успіху», а Goldberry  – «про товари і послуги еліт-класу».  Засновниками двох останніх каналів є: ТОВ «Форсаж-Медіамаркет», м. Київ – 70%, ТОВ «Медіамаркет-Спорт», м. Київ – 30%.
 
Промоціями каналу займається холдингова рекламна компанія Mediamarket Group. До її складу входять: ММG Odessa – регіональне представництво в Одесі;; VIP Group – креативна група; Atelier – дизайнерське бюро;  Media Masters – розробка та просування веб-сайтів; а також компанії, що є засновниками телеканалів групи – Форсаж  (організація та проведення автомобільних open-air проектів) та ММG Sport (спортивный маркетинг). У Mediamarket Group обслуговуються клієнти luxury сегменту, зокрема «Баядера-Імпорт» (торгові марки Johnnie Walker, Bailey’s, Jose Cuervo) та «Helen Marlen Group». На цю ж цільову аудиторію зорієнтовані і телевізійні мовники медіагрупи «4TV».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY