Перший канал запускає дитячу програму «Антивірус для дітей»

29 Жовтня 2008
22587
29 Жовтня 2008
12:19

Перший канал запускає дитячу програму «Антивірус для дітей»

22587
Перший канал запускає дитячу програму «Антивірус для дітей»
2 листопада на Першому каналі стартує новий дитячий проект «Антивірус для дітей». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
15-хвилинна програма розрахована на дітей віком від трьох років. За інформацією прес-служби, студія програми оформлена у вигляді системного блоку. Героями програми є діти та анімовані персонажі: риба Іхтіс та мобільний телефон Моба. У програмі дітям розповідатимуть, звідки береться електроенергія, як грати у шахи, що таке палітра, де живуть пінгвіни, як виготовляють торти тощо.
 
Програма виходитиме щонеділі у слоті 9.15.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22587
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
просто спостерігаю
5642 дн. тому
От читаю ці коментарі і міркую: тут дехто їх пише лиш для того, щоб щось ляпнути, чи справді по темі хоче висловитись? А якщо по темі, то подивіться ту програму, а тоді і ляпайте. Ой, пардон, може якраз і ляпнути не вийде, а сказати щось конкретне по темі. Я програму бачила, виробникам - респект ;)
студентка
5674 дн. тому
З поясненнь, що стосуються проекту "Антивірус" на сайті Першого Національного(http://1tv.com.ua/about/1tvnews/08/10/28/15/55.html) можна зрозуміти, що програма має бути кльова. Моєму молодшому братику 4 роки, він на компютері знається краще за деяких моїх одногрупників, аслово "антивірус" для нього як "яблуко" чи будь-що інше тому,тим більше, цей антивірус - рибка-друг. Думаю, пригоди мережею з другом-ативірусом моєму братові якраз пасуватимуть. Чекаємо неділі, тоді знатимемо напевно.
мама 5-річного сина
5674 дн. тому
А мені здається, що назва вдала і ідея суперова. Як я зрозуміла http://1tv.com.ua/about/1tvnews/08/10/28/15/55.html автори врахували те, що сучасна дитина достатньо розвинута та обізнана і полюбляє грати в комп'ютер, а при роботі з комп'ютером, подорожуючи інтернет мережею, діти дізнаються цікавої та корисної інформації. А всім відомо, що комп'ютер може підчипити багато вірусів, і дітей рятуватиме від цих вірусів - антивірус Іхтіс друг-рибка, тим самим виховуючи дітей. Ми з сином обов'язково у неділю подивимося, як реалізована ця ідея авторами.
5675 дн. тому
хотелось бы знать имя гения придумавшего такое название для детей от 3-х лет
Думаючий читач С.
5675 дн. тому
Цікаво )) якщо передача дитяча, для розвитку малечі... то який вірус вона вбивае у майбутніх свідомих громадян ??? сподіваюсь не мізки та сіру речовину...
Завець
5675 дн. тому
Просто супер назва для дитьячої передачі. Фантазії море.... Ще б "антибіотик" назвали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду