Видавництво «Прес-центр» відкладає вихід на нові ринки і зменшує обсяг своїх видань

29 Жовтня 2008
17941
29 Жовтня 2008
11:06

Видавництво «Прес-центр» відкладає вихід на нові ринки і зменшує обсяг своїх видань

17941
Видавництво «Прес-центр» відкладає вихід на нові ринки і зменшує обсяг своїх видань
Видавництво «Прес-центр» оголосило про мінімізацію економічних ризиків. Про це йдеться у повідомлення прес-служби компанії, яка є видавцем мережі «Газета по-..». Програма боротьби з наслідками економічної кризи розрахована на 5 місяців.
 
«ТК» вже повідомляла про намір видавництва скоротити штат; скорочено буде 15% співробітників, «пропорційно до змін обсягів виробництва». «У багатьох випадках ми скоротити місця, які зараз є вакантними, та ті штатні одиниці, без яких можна обійтись безболісно для якості видань», - цитує прес-служба ген директора видавництва Сергія Тихого.
 
Запланований на листопад 2008 року старт «Газеты по-запорожски» перенесено на другу половину 2009 року. З листопада на 15-17 відсотків буде скорочено кількість сторінок «Газеты по-киевски» та регіональних видань групи. Кількість сторінок зменшиться у деяких додатках, а телепрограма із додатку до четвергової «Газети» перетвориться на повно колірний блок у самій газеті. П’ятничні безкоштовні випуски «Газет» збережуть свій обсяг – 16 сторінок.
 
Зміниться день виходу «Газет нашого району» - із вечора п’ятниці він перенесений на ранок понеділка і вівторка. Зросте кількість сусідніх районів міста, які буде обслуговувати одна «районка», що дозволить здешевити поліграфію.
 
Разом із тим, видавництво збирається розширити свою присутність в Інтернеті.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17941
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кошерович
5671 дн. тому
Друзья, таки кто там говорил про ушедшие талантища?) Да-да - мы уже вылетели из отеческого гнезда в светлый путь)) И в коммуне у нас остановка. Но Наумыч - это глыба. Он и сам газету сможет делать, коль понадобится)) Уж поверьте мне)) А не сможет - просто окончательно "умертвит". Да не доставайся же ты никому, ГПК!!Занавес) ПС. Хотя, коль Беня "капусты" подкинет, то все не так и плохо будет))
Друг
5672 дн. тому
В ГпК сократили четверых - новеньких, проработаших 1,5 месяца. Они - не в счет. Сами ушли, судя по реквизитам в "Газете..." - две заместительницы. Отряд не заметил потери бойцов...Назвать самыми талантливыми себя могли только они сами
я
5672 дн. тому
так мы все и уволились, а что) давно пора было
читатель
5678 дн. тому
в "Газете по Киевски" черти что происходит на самом деле. Мало того, что сократили не 15, а все 50 процентов сотрудников (включая вахтерш и водителей), так еще и оставшимся на 200-300 баксов зарплату урезали. Я уже молчу о том, что людей просто откровенно вытравливают за малейшее неповиновение. Тихий установил тоталитарный режим :( и все это говорит вот о чем : "да, хрен ты сейчас вообще где работу найдешь! урезали зарплату - а ты заройся в тряпочку и вообще благодари, что не вышвырнул как собаку на улицу!" А люди талантливые обижаются и уходят сами. Хорошие люди.... Угадайте, кто остается....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду