АМКУ знову погрожує «Волі-кабель» розслідуванням

23 Жовтня 2008
8142
23 Жовтня 2008
13:06

АМКУ знову погрожує «Волі-кабель» розслідуванням

8142
АМКУ знову погрожує «Волі-кабель» розслідуванням

АМКУ почне розслідування проти «Воля-Кабель» у випадку підвищення нею тарифів на аналогове телебачення. Про це сьогодні заявив виконувач обов'язків голови АМКУ Олександр Мельниченко під час прес-конференції, передає РБК-Україна.

За словами Мельниченка, АМКУ стурбували заяви і намагання «Воля-Кабель» з 1 листопада 2008 р. підвищити тарифи за свої послуги з надання аналогового телебачення. «Якщо тільки ці дії будуть плануватись, АМКУ порушить справу в найближчі дні і проведе глибоке економічне дослідження підставності тарифів, про які йде мова», - сказав він.

Мельниченко підкреслив, що в такому випадку АМКУ цікавитиме економічна складова та економічна обґрунтованість таких дій.

Нагадаємо, що раніше АМКУ погрожував «Волі-кабель» санкціями у випадку визнання тарифів компанії необґрунтованими, та звертався з вимогою про надання такого обґрунтування. В свою чергу у «Волі» стверджують, що компанія регулярно надавала до Комітету «детальні економічні розрахунки всіх цін на послуги», а підвищення цін повністю зумовлене об’єктивними факторами.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8142
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5712 дн. тому
Утомили эти АМКУ. пусть бы лучше бы маршруточниками заинтересовались. Сегодоняд цега 1.50, завтра - 2.50. И дела нету... Только вот с Воли видимо они бабло хотят легче срубить, а с мартшруточников не удается.... Лишь бы языком вякать. Только это АМКУ и умеет. Не более.
співробітник Амку
5712 дн. тому
амку хоче шо б їм воля на тарілочці занесла трішички бабла
співробітник Волі
5712 дн. тому
Щотижня відвожу до Амку гори документів, вже надоїло, а вони все не можуть видно накопати чогось поганого і все шлють і шлють нові запити , вже 20 чоловік працює тільки на запити амку. тарифи на розгляд амку подані майже рік тому- але вони так і не спромоглися обгрунтовано, з цифрами , сказати -або так, або ні.Сказати,що ті тарифи таки обгрунтовані-страшно і непопулярно, а сказати, що необгрунтовані- і так щоб привести розрахунок і вказати де саме вони завищені-не можуть. бо не тільки все правильно пораховано, але і всі первинні документи приложені...А медалів дешевих комусь дуже хочеться...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду