«Ера-продакшн» хоче віддати свій цифровий канал під high definition

22 Жовтня 2008
18024
22 Жовтня 2008
19:05

«Ера-продакшн» хоче віддати свій цифровий канал під high definition

18024
«Ера-продакшн» хоче віддати свій цифровий канал під high definition
Компанія «Ера-продакшн», що отримала ліцензію на багатоканальне мовлення в рамках цифрового експерименту, запропонувала Нацраді оголосити на власній 41 ТВК у Києві (потужність передавача 1,3 кВт) конкурс на мовлення в стандарті високої чіткості (high definition, HD).
 
Відтак Нацрада оголошує конкурс на два канали HD: один – спортивний, другий – «оригінальний проект» («програми, які відзначаються самобутністю і розширюють тематично-зображальну палітру вітчизняного телебачення»). Ліцензійний збір за кожен канал має становити 117,6 тис. гривень.
 
До оголошення результатів конкурсу на 41 ТВК мовитиме, як і раніше, «Ера-продакшн», яка на сьогоднішньому засіданні також внесла зміни в ліцензію щодо логотипу, власників та програмної концепції мовлення, попросивши замінити ретрансляцію компанії ІВК (К2) на телеканал «Рада». Крім «Ради», «Ера-продакшн» ретранслює телеканали «Ера», «Київ» та К1.
 
Ліцензію компанії в частині власників переоформлено таким чином: були – ТОВ «ТРК «Ера-радіо», м. Київ, 100%; стали - ТОВ «ТРК «Ера-радіо», м. Київ, 70%; Федорова О.В. – 30%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18024
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5667 дн. тому
В одном 8-мегагерцовом диапазоне не может быть двух каналов HD. Это будет профанацией и цифрового вещания, и вещания высокой четкости. Один маразм подобного рода уже был - с 10-ю каналами в МХ-4. Там хоть понято было - и своё не хотели упустить, и уважаемым людям не могли отказать. Но тут?!! Когда уже приберут этих уродов?!! Когда, наконец, телевидением начнут управлять профессионалы?!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду