detector.media
22.10.2008 19:05
«Ера-продакшн» хоче віддати свій цифровий канал під high definition
Компанія «Ера-продакшн», що отримала ліцензію на багатоканальне мовлення в рамках цифрового експерименту, запропонувала Нацраді оголосити на власній 41 ТВК у Києві (потужність передавача 1,3 кВт) конкурс на мовлення в стандарті високої чіткості (high definition, HD).
 
Відтак Нацрада оголошує конкурс на два канали HD: один – спортивний, другий – «оригінальний проект» («програми, які відзначаються самобутністю і розширюють тематично-зображальну палітру вітчизняного телебачення»). Ліцензійний збір за кожен канал має становити 117,6 тис. гривень.
 
До оголошення результатів конкурсу на 41 ТВК мовитиме, як і раніше, «Ера-продакшн», яка на сьогоднішньому засіданні також внесла зміни в ліцензію щодо логотипу, власників та програмної концепції мовлення, попросивши замінити ретрансляцію компанії ІВК (К2) на телеканал «Рада». Крім «Ради», «Ера-продакшн» ретранслює телеканали «Ера», «Київ» та К1.
 
Ліцензію компанії в частині власників переоформлено таким чином: були – ТОВ «ТРК «Ера-радіо», м. Київ, 100%; стали - ТОВ «ТРК «Ера-радіо», м. Київ, 70%; Федорова О.В. – 30%.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY