МЗС України дорікнуло російським каналам за надмірний драматизм

22 Жовтня 2008
18011
22 Жовтня 2008
12:38

МЗС України дорікнуло російським каналам за надмірний драматизм

18011
МЗС України дорікнуло російським каналам за надмірний драматизм

Заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв не бачить якихось проблем у плані можливого негативного впливу поточної політичної ситуації в Україні на переговори Києва і Брюсселя за новою згодою про асоціацію.

Таку думку заступник глави зовнішньополітичного відомства висловив у середу в Брюсселі в інтерв'ю журналістам.

Заступник міністра також звернув увагу на той факт, що «іноді дехто намагається занадто драматизувати ситуацію в Україні».

«І я можу це зрозуміти: коли я дивлюся телевізійну програму, що транслюється з Росії, звичайно, я знаходжуся під враженням того, що в Україні відбувається свого роду революція або важлива подія. Так, є політична суперечка між головними політичними партіями в Україні, але що важливо, що ця дискусія проходить у рамках демократії і Конституції», - сказав він.

Єлісєєв також звернув увагу, що проведення дострокових виборів є нормальною практикою в інших країнах Європейського Союзу, привівши в приклад при цьому Італію і Данію.

У зв'язку з цим заступник міністра завірив присутніх журналістів, що європейський курс України не має бути поставлений під сумнів, тому що всі головні політичні сили, включаючи Партію регіонів, підтримують європейську інтеграцію.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду