Помер естонський журналіст Урмас Отт

17 Жовтня 2008
7145
17 Жовтня 2008
16:26

Помер естонський журналіст Урмас Отт

7145
Помер естонський журналіст Урмас Отт
В Естонії в лікарні Тартуського університету у віці 53 років помер тележурналіст Урмас Отт. Як повідомляє «ПІК України» з посиланням на lenta.ru і естонську газету Postimees, у Отта була важка хвороба, і літом 2008 року він був повинен перенести операцію з пересадки кісткового мозку.

Останніми роками журналіст працював на російськомовному «Радіо 4», вів програму «В рамках пристойності» за участю естонських знаменитостей. У 1988 році Отт отримав премію Спілки журналістів СРСР.

Отт здобув широку популярність як ведучий передачі «Телевізійне знайомство», яка виходила на радянському Центральному телебаченні. У цій програмі він брав інтерв'ю у відомих артистів, спортсменів і вчених.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду