Верховна Рада виділить 493 тисячі гривень на розробку двох сайтів

13 Жовтня 2008
22546
13 Жовтня 2008
09:25

Верховна Рада виділить 493 тисячі гривень на розробку двох сайтів

22546
Верховна Рада виділить 493 тисячі гривень на розробку двох сайтів
Верховна Рада України має намір сплатити 493 тисячі гривень за розробку двох веб-сайтів – нової версії офіційного сайту парламенту та власної сторінки Голови ВР, повідомляє «Дело».
 
Переможцем конкурсу із розробки двох сайтів стала компанія KI Technology, офіс якої розташований у Львові. За словами технічного директора компанії Сергія Кравця, створення сайтів ВР є «репутаційним проектом» для фірми. Позаяк, на думку розробників, модернізувати наявну версію парламентського порталу немає сенсу, оскільки він апріорі незручний, нова версія не матиме з теперішньою нічого спільного.
 
Тим часом голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, народний депутат України (фракція Партії регіонів) Ганна Герман заявила, що «створювати сайт для розпущеної Верховної Ради – смішно», і виділення такої суми є марнуванням бюджетних грошей. Депутат збирається піднімати питання про створення слідчої комісії, яка розгляне необхідність виділення коштів на цю та інші цілі, що стосуються інформування про діяльність ВР.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22546
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
4760
5696 дн. тому
створювати сайт для розпущеної Верховної Ради – смішно - полностью СОГЛАСНА. И вообще больше деньги девать некуда? ((
петро
5696 дн. тому
Майже 100 тисяч доларів за сайт-непогане розміщення бюджетних коштів! Цікаво, скільки буде відкату за таке жирнюче замовлення? нікуди гроші дівати. А виконавцям заздрю- один раз куш зірвав і більше можеш не працювати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду