detector.media
13.10.2008 09:25
Верховна Рада виділить 493 тисячі гривень на розробку двох сайтів
Верховна Рада України має намір сплатити 493 тисячі гривень за розробку двох веб-сайтів – нової версії офіційного сайту парламенту та власної сторінки Голови ВР, повідомляє «Дело».
 
Переможцем конкурсу із розробки двох сайтів стала компанія KI Technology, офіс якої розташований у Львові. За словами технічного директора компанії Сергія Кравця, створення сайтів ВР є «репутаційним проектом» для фірми. Позаяк, на думку розробників, модернізувати наявну версію парламентського порталу немає сенсу, оскільки він апріорі незручний, нова версія не матиме з теперішньою нічого спільного.
 
Тим часом голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, народний депутат України (фракція Партії регіонів) Ганна Герман заявила, що «створювати сайт для розпущеної Верховної Ради – смішно», і виділення такої суми є марнуванням бюджетних грошей. Депутат збирається піднімати питання про створення слідчої комісії, яка розгляне необхідність виділення коштів на цю та інші цілі, що стосуються інформування про діяльність ВР.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY