Редактора «Баришівських вістей» суд поновив на посаді. Але головною вона не буде

10 Жовтня 2008
19334
10 Жовтня 2008
14:57

Редактора «Баришівських вістей» суд поновив на посаді. Але головною вона не буде

19334
Редактора «Баришівських вістей» суд поновив на посаді. Але головною вона не буде
Колишній редактор газети «Баришівські вісті» Наталя Кириленко, яку було звільнено з цієї посади депутатами райради в липні 2008 року, була поновлена на цій посаді Березанським міським судом 9 жовтня 2008 року. Про це «ТК» повідомила особисто Наталя Кириленко.
 
Вона також розповіла, що 9 жовтня Баришівські районна рада та райдержадміністрація видали два розпорядження. Перше – про поновлення її на посаді редактора згідно з рішенням суду, друге – про переведення її наступниці Олени Прядко з посади в. о. редактора на посаду в. о. головного редактора. «Останнє на підставі нібито рішення зборів співвласників та у зв’язку зі зміною штатного розпису, – говорить Наталя. – Насправді це справжнє фальшування і підробка документів».
 
Наталя Кириленко знову налаштована подавати скаргу до прокуратури та звернутися до суду.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19334
Читайте також
20.10.2008 11:24
Роман Головенко, Інститут масової інформації
23 247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду