Ганна Безлюдна ввійшла до десятки найвпливовіших жінок за версією «Фокусу»

3 Жовтня 2008
11034
3 Жовтня 2008
20:57

Ганна Безлюдна ввійшла до десятки найвпливовіших жінок за версією «Фокусу»

11034
Ганна Безлюдна ввійшла до десятки найвпливовіших жінок за версією «Фокусу»
 
Зокрема, на 6-му місці – заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Юлія Мостова. На 7-му – голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, народний депутат України (фракція Партії регіонів) Ганна Герман. На 10-му місці – генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Ганна Безлюдна, яка заявила «Фокусу», що закохалась.
 
На 14-му місці – власник і головний редактор групи видань «Українська правда» Олена Притула. На 15-му – народний депутат України (фракція «Наша Україна – Народна Самооборона») Ірина Геращенко, екс-прес-секретар Віктора Ющенка. 17 місце посідає нинішній прес-секретар глави держави Ірина Ванникова. На 20-му місці – головний редактор газети «День» Лариса Івшина. На 25 місці – керівник Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Лариса Мудрак. На 27 місці – ведуча телеканалу «1+1», народний депутат України (фракція «НУ-НС») Ольга Герасим’юк. 38 місце посіла прес-секретар Служби безпеки України Марина Остапенко. На 44 місці – прес-секретар Прем'єр-міністра України Марина Сорока. На 46 місці – член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тетяна Мокріді. На 49 місці – голова правління Нового каналу Ірина Лисенко.
 
53 місце посіла народний депутат України (фракція Партії регіонів), член Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко. На 58 місці – член Нацради Тетяна Лебедєва. На 60-му – кінорежисер Кіра Муратова.
 
На 61-му місці – радник Президента України Валентина Руденко, на 62-му – народний депутат України (фракція БЮТ), член Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Кондратюк. На 68 місці – радник Президента України, телеведуча Людмила Харів. На 72 місці – телеведуча, співачка, музичний продюсер проекту «Фабрика зірок» (Новий канал) Наталія Могилевська. На 75 місці – співачка і телеведуча Тіна Кароль.
 
88 місце у списку посіла шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова. На 95 місці – керівник департаменту публіцистичних програм ICTV Оксана Соколова.
 
Вперше рейтинг найвпливовіших жінок України за версією тижневика «Фокус» було опубліковано у жовтні 2006 року, вдруге – у листопаді 2007 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11034
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
S.
5684 дн. тому
Мужчины тоже в подлых рейтингах замечены.Для ТВ- всегда смотрящих А.Б- я и этсэтера в лидерах, а для многих- кто они)))
Вася
5685 дн. тому
Какая страна, такие и женщины. А вы что хотели?
Очевидно
5685 дн. тому
что если все в этом рейтинге такие же непрофессионалки в занимаемых должностях, с качествами присущими хищному зверью, как №10, то этот рейтинг должен называться - дьявол в юбке.
Цікаво
5685 дн. тому
Цікаво, якби на 88 місці не було пані Лігачової, на якому десятку зупинилася б Телекритика у цьому переліку?:-)
Глобус
5685 дн. тому
Браво, Безлюдная! Десятая из сотни - это о многом говорит. Наверно, она что-то знает и много умеет. если достигает все больших и больших результатеов в телеменеджменте нашей лесной страны.
SON
5685 дн. тому
Справді ,але такі ретинги розчулюють лише самих цих жінок- вони себе виструнчують і в рейтингах краси, сескуальності. Перекупки з провінції.
Нинішній
5685 дн. тому
"17 місце посідає нинішній прес-секретар глави держави Ірина Ванникова" - Добре, що "Телекритика" додала тут слово нинішній. Ця посада тимчасова. Пройде рік-півтора і... що далі Ірі робити такій впливовій?
5686 дн. тому
особливо розчулила "впливовість в масштабах країни" губернатора Житомирщини жіночки-не-пам"ятаю-прізвища. А ще - дружина Ріната Ахметова. А ще купа жіночок-керівничок фармацевтичними заводиками. А ще Іра Ванникова, що читає з папірця раз на тиждень прес-релізи. Цікаво, чи розуміють експерти значення слова "ВПЛИВОВІСТЬ"? профанація ще одного рейтингу, ото й усе.
бабка Параска
5686 дн. тому
А я на якому місці ? Половина з цих жінок заслуговують на признання,а решта це вчасно добре (чи ні ?)гарно влаштувались.
мылотополь
5687 дн. тому
Хто они? И зачем?
jazz
5687 дн. тому
Кто все эти люди?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду