detector.media
03.10.2008 20:57
Ганна Безлюдна ввійшла до десятки найвпливовіших жінок за версією «Фокусу»
Ганна Безлюдна ввійшла до десятки найвпливовіших жінок за версією «Фокусу»
Тижневик «Фокус» оприлюднив свій щорічний рейтинг найвпливовіших жінок України. До нього ввійшло чимало представниць сфери медіа.
 
Зокрема, на 6-му місці – заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Юлія Мостова. На 7-му – голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, народний депутат України (фракція Партії регіонів) Ганна Герман. На 10-му місці – генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Ганна Безлюдна, яка заявила «Фокусу», що закохалась.
 
На 14-му місці – власник і головний редактор групи видань «Українська правда» Олена Притула. На 15-му – народний депутат України (фракція «Наша Україна – Народна Самооборона») Ірина Геращенко, екс-прес-секретар Віктора Ющенка. 17 місце посідає нинішній прес-секретар глави держави Ірина Ванникова. На 20-му місці – головний редактор газети «День» Лариса Івшина. На 25 місці – керівник Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Лариса Мудрак. На 27 місці – ведуча телеканалу «1+1», народний депутат України (фракція «НУ-НС») Ольга Герасим’юк. 38 місце посіла прес-секретар Служби безпеки України Марина Остапенко. На 44 місці – прес-секретар Прем'єр-міністра України Марина Сорока. На 46 місці – член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тетяна Мокріді. На 49 місці – голова правління Нового каналу Ірина Лисенко.
 
53 місце посіла народний депутат України (фракція Партії регіонів), член Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко. На 58 місці – член Нацради Тетяна Лебедєва. На 60-му – кінорежисер Кіра Муратова.
 
На 61-му місці – радник Президента України Валентина Руденко, на 62-му – народний депутат України (фракція БЮТ), член Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Кондратюк. На 68 місці – радник Президента України, телеведуча Людмила Харів. На 72 місці – телеведуча, співачка, музичний продюсер проекту «Фабрика зірок» (Новий канал) Наталія Могилевська. На 75 місці – співачка і телеведуча Тіна Кароль.
 
88 місце у списку посіла шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова. На 95 місці – керівник департаменту публіцистичних програм ICTV Оксана Соколова.
 
Вперше рейтинг найвпливовіших жінок України за версією тижневика «Фокус» було опубліковано у жовтні 2006 року, вдруге – у листопаді 2007 року.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY