«Вечірній Київ» звинуватив «Газету 24» та «15 минут» у плагіаті

2 Жовтня 2008
18014
2 Жовтня 2008
08:25

«Вечірній Київ» звинуватив «Газету 24» та «15 минут» у плагіаті

18014
«Вечірній Київ» звинуватив «Газету 24» та «15 минут» у плагіаті
Газета «Вечірній Київ» звинуватила видання «Газета 24» (холдинг «Медіадім») та «15 минут» (KP Media) у передрукові інформації без посилання. Про це повідомляє прес-служба неформального об’єднання муніципальних ЗМІ Києва – «Київського медіахолдингу».
 
30 вересня «Вечірній Київ» написав про ініціативу Головного інформаційно-обчислювального центру (ГІОЦ) Києва не давати кредити та не пускатимуть за кордон злісних боржників комунальних послуг. Матеріал мав назву «Боржники одержать чорну мітку». 1 жовтня газети «15 минут» та «24» опублікували подібні матеріали. В них вони використали коментар голови ГІОЦ Станіслава Каплуненка, який він дав виключно кореспонденту газети «Вечірній Київ». Жодному іншому виданню пан Каплуненко, за його ж словами, коментарів не давав, ідеться у повідомленні прес-служби.
 
Представники муніципальних ЗМІ наголошують, що використання матеріалів «Вечірнього Києва» без посилання різними ЗМІ є постійною практикою, і всі звернення з проханням припинити такі дії були безрезультатними. Газета висловлює готовність у разі, якщо так триватиме надалі, звертатись до суду.
 
«ТК» з’ясовуватиме позицію названих видань щодо цього інциденту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18014
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5692 дн. тому
Охрррррррреееееннннееееть, доуправлялись! Ну ничего, в крайнем случае подтереться можно газеткой...
Иван
5693 дн. тому
Не правда, не неделю,а больше Медиодом, пальцами поддддддтерается1
Представник
5693 дн. тому
Это- усе от бедности господа! В газете уже, даже в туалете бумаги нет - неделю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду