Міністр Юрій Павленко хоче допомогти «Спортивній газеті»

1 Жовтня 2008
25607
1 Жовтня 2008
06:41

Міністр Юрій Павленко хоче допомогти «Спортивній газеті»

25607
Міністр Юрій Павленко хоче допомогти «Спортивній газеті»
Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко доручив групі радників розібратися у ситуації, в якій опинилася «Спортивна газета», і знайти можливі шляхи виходу з неї. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба міністерства.
 
Як стало відомо, «Спортивна газета» опинилася у фінансовій скруті. Про це свідчить, зокрема, лист на адресу міністерства з видавництва «Киевские ведомости». В листі йдеться, що у «Спортивної газети» є заборгованість на суму майже 90 тисяч гривень і що в разі непогашення боргу видавництво звертатиметься до суду.
 
Як прокоментували у прес-службі Мінсім’ї, молоді та спорту, «Спортивна газета» не є офіційним виданням установи. Але зважаючи на її тематику, міністерство підтримувало з виданням партнерські стосунки і завжди намагалося сприяти йому, зокрема і фінансово. Останнім часом, коментують у прес-службі, на адресу міністерства надійшло багато листів із федерацій різних видів спорту, тому в установі зацікавлені, щоби найстарша спортивна газети України відновила свою роботу.
 
Нагадаємо, що ввечері 1 вересня, за словами головного редактора Людмили Мовчан, невідомі примусили її залишити приміщення редакції. Людмила Мовчан досі перебуває у лікарні. Останній номер «Спортивної газети» вийшов у світ 2 вересня.
 
За інформацією джерел «ТК», власники приміщення, яке орендувала «Спортивна газета», мали підстави до розірвання ділових стосунків. Власник приміщення не віддає виданню майно редакції.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду