ТЕТ покаже російську адаптацію формату «Великий брат»

29 Вересня 2008
10231
29 Вересня 2008
18:09

ТЕТ покаже російську адаптацію формату «Великий брат»

10231
ТЕТ покаже російську адаптацію формату «Великий брат»
6 жовтня на телеканалі ТЕТ стартує російська адаптація нідерландського формату реаліті-шоу Big Brother. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Оригінальне шоу Big Brother – перший в історії телебачення формат реаліті-шоу, адаптований у понад 20 країнах. Програма стартувала 1999 року на нідерландському кабельному каналі Veronica-TV. Головна ідея була запозичена з антиутопії Джорджа Орвела «1984».
 
Програма виходитиме щодня о 18.30 протягом трьох місяців. На три місяці восьмеро хлопців і восьмеро дівчат опиняються ізольованими у закритому павільйоні без жодного зв’язку із зовнішнім світом, де за ними весь час стежать камери. Кількість їжі у павільйоні обмежена, гаряча вода з’являється на одну годину щодоби. Герої отримуватимуть обов’язкові щоденні завдання від «Великого брата», від виконання яких залежатиме розподіл благ. Щотижня один із героїв залишає гру; в кінці залишиться один, який і отримає головний приз.
 
Ведучою російської адаптації, що виходила в ефірі телеканалу ТНТ, є акторка Інгеборга Дапкунайте.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду