«Укрінформ» і Польське агентство преси домовились про інформаційне співробітництво

29 Вересня 2008
4911
29 Вересня 2008
15:07

«Укрінформ» і Польське агентство преси домовились про інформаційне співробітництво

4911
«Укрінформ» і Польське агентство преси домовились про інформаційне співробітництво

Українське національне інформаційне агентство ««Укрінформ»» і Польське агентство преси (РАР) домовились про співробітництво в інформаційному супроводженні підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Відповідний протокол під час засідання генеральної асамблеї Європейського альянсу інформагентств у Ніцці підписали генеральний директор «Укрінформу» Віктор Чамара і президент РАР Пьотр Сквєцінський.

У документі підкреслюється необхідність всебічного та об’єктивного висвітлення всіх подій, пов’язаних із підготовкою та проведенням Євро-2012, поширення цієї інформації у ЗМІ України та Польщі.

Як повідомляється, «Укрінформ» і РАР вирішили здійснювати на взаємовигідних засадах системний обмін інформаційними матеріалами і фотознімками з тематики фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, а також реалізовувати спільні проекти.

Крім того, враховуючи зростаючу зацікавленість з боку інших країн до Євро-2012, «Укрінформ» та РАР, які є членами Європейського альянсу інформагентств відповідно від України та Польщі, співпрацюватимуть у напрямі поширення інформації про підготовку та проведення футбольного єврофоруму у засобах масової інформації держав-членів Євросоюзу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4911
Теги:
Читайте також
10.04.2010 14:10
Софія Колодницька, для «Детектор медіа»
19 011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду