detector.media
29.09.2008 15:07
«Укрінформ» і Польське агентство преси домовились про інформаційне співробітництво
«Укрінформ» і Польське агентство преси домовились про інформаційне співробітництво

Українське національне інформаційне агентство ««Укрінформ»» і Польське агентство преси (РАР) домовились про співробітництво в інформаційному супроводженні підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Відповідний протокол під час засідання генеральної асамблеї Європейського альянсу інформагентств у Ніцці підписали генеральний директор «Укрінформу» Віктор Чамара і президент РАР Пьотр Сквєцінський.

У документі підкреслюється необхідність всебічного та об’єктивного висвітлення всіх подій, пов’язаних із підготовкою та проведенням Євро-2012, поширення цієї інформації у ЗМІ України та Польщі.

Як повідомляється, «Укрінформ» і РАР вирішили здійснювати на взаємовигідних засадах системний обмін інформаційними матеріалами і фотознімками з тематики фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, а також реалізовувати спільні проекти.

Крім того, враховуючи зростаючу зацікавленість з боку інших країн до Євро-2012, «Укрінформ» та РАР, які є членами Європейського альянсу інформагентств відповідно від України та Польщі, співпрацюватимуть у напрямі поширення інформації про підготовку та проведення футбольного єврофоруму у засобах масової інформації держав-членів Євросоюзу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY