Хочу Маккейна!

24 Вересня 2008
29077
24 Вересня 2008
11:02

Хочу Маккейна!

29077
Не ставитимемо питання, чому Шустер, який приїхав свого часу з Росії, разом з Росією «хоче Обаму». Я хочу сказати, чому мені подобається Маккейн.
Хочу Маккейна!

Нещодавно подивилася програму Шустера, а саме рубрику Вольнової «Хочу Обаму». Не знаємо, чим саме хотів вразити телеглядачів Шустер, добираючи хронікерів програми: жіночим інтелектом чи жіночою красою?

Не ставитимемо питання, чому Шустер, який приїхав свого часу з Росії, разом з Росією «хоче Обаму». (До того ж, власники телеканалу – представники проросійської політичної сили).

А може, вся справа в боротьбі проти расизму, якою без втоми займається Шустер?! А може взагалі все просто: Шустер визнаний частиною української телеаудіторії найкрасивішим чоловіком, Обама теж красень. І як двом таким красеням один одного не підтримати?

А я хочу сказати, чому мені подобається Маккейн. Він - славний хлопець з Арізони. Він навчений досвідом. Він воював. Він справжній, як були справжніми всі американські президенти-республіканці: Томас Джефферсон, Лінкольн, Теодор Рузвельт, Ніксон, Ейзенхауер (чотиризоряний генерал). Республіканська партія перша запропонувала скасування рабства. До того ж, консерватизм республіканців знову стає популярним. Він простий, надійний і ефективний. Його використовували, привласнювали, імітували, від нього відривали, на нього мочилися багато пізніх і ранніх європейських партій. Але саме консерватори забезпечували економічні прориви своїх держав. І багато в чому завдяки консерваторам-республіканцям, американська державна машина вважається такою, що працює ідеально. Проста правда консерваторів: «Економіка розвиватиметься добре, якщо держава не сується в економіку і заохочує громадянську активність». Гей, демократи з вашим неолібералізмом, скажіть, чому ваш середній клас стає дедалі середнішим, а багаті дедалі багатіші?

Маккейн не розумує, він сповідує підходи, перевірені століттями. А ще Маккейн не прикидається. Як там каже Обама, «я виведу війська з Іраку, а потім коли що (Аль-Каїда активізується, наприклад) введу». Маккейн підтримував Буша, без будь-яких там «коли що»... Він іноді з непробачною для політика наївністю відстоював ідею прозорості фінансування передвиборних кампаній. А це фактична відмова від допомоги великого капіталу. Скажіть, хто на таке зважитися з великих українських політиків? Ще він дуже прямолінійний. Коли Європа відмовчується, він заявляє, що повинен допомогти «радянським полоненим» (Прибалтиці, Грузії і нам), «адже у цих країн важкі сусіди». (Містере Маккейн, як ви нас розумієте!). А коли Європа є обережною в питаннях з ПДЧ для України і Грузії (мовляв, навіщо Україні ПДЧ, ми ж повинні «врахувати інтереси Росії»), він готовий узяти в оберемок обидві країни і внести їх в НАТО. Хіба не так робить справжній друг країн, у яких «важкі сусіди»?!

І не забуватимемо, що консерватори-республіканці проти одностатевих шлюбів і будь-якої суспільної істерії на користь сексменшин. Визнаймо, що з усіх європейських цінностей, «одностатеве кохання» - це єдина сумнівна цінність. Республіканці плюють на «гомосексуальні» слабкості Європи, вони можуть собі дозволити називати чорне - чорним, а біле - білим. І саме така непопулярна позиція забезпечить розвиток і здоров`я нації і її, пробачите, репродуктивні можливості.

Врешті-решт, Маккейн свого часу запропонував кандидатуру нашого Президента на Нобелівську премію миру. Компліментарно і нездійсненно, зате приємно.

Маккейн, у минулому - військовий льотчик, тримає обіцянки і вміє дружити. Ох, мамо, ну чому в нашому селі не стоять військові? А, нумо всі разом, всупереч Шустеру, хотіти Маккейна. Тим паче, що він теж – нічого. Цілком «Old premium man», як би сказала чарівна Вольнова. Правда?

 
Марина Лаптєва, УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Марина Лаптєва, УНІАН
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29077
Читайте також
05.11.2008 11:57
Катерина Хінкулова
, для «Детектор медіа»
41 390
28.10.2008 10:32
Віктор Каспрук
, для «Детектор медіа»
25 293
27.10.2008 15:20
Юлия Савицкая, Lenta.ru
26 128
06.10.2008 11:32
«Телекритика»
Вадим Денисенко, ProUA
20 422
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Консерватор
5695 дн. тому
Замечание модератору. Я не понял, почему на моем посте цензуре была подвергнута цитата. Речь шла о том, что г-жа Вольнова напомнила мне фото из старой газеты с подписью, не более того. Подпись была такого содержания:"Проститутка на своем углу в ожидании клиента". Я никаким образом не называл или не сравнивал г-жу Вольнову с проституткой. Речь шла о ассоциации: ну, не напомнила г-жа Вольнова мне ни даму с горностаем, ни девушку с персиками, ни свободу на баррикадах, что же тут поделаешь. К тому же цензурный пропуск на месте слова "проститутка" может сбить с толку читателей комментариев. Кто же там ждал клиента на углу: чистильщик обуви, парикмахер, кто-нибудь другой? Или же навести на мысль, что в советской газете могло быть написано "бл..." Цензура ИМХО должна быть разумной.
Rrr
5696 дн. тому
Tomu sho McCain - tse George BUsh. Tomu usi hochut' Obamu, okrim avtora tsjogo opusu, zvichajno. Shuster i Moskva tut absolutno ni do chogo. ;-D
глядач
5696 дн. тому
Мені однаково хто буде в Америці президентом і кого цілуватиме в американський зад наш президент. Але знаю точно, я не хочу цю дурну Вольнову, якій Рената Литвинова дала в ефірі точну назву:"ідіотка", не хочу Шустерових дурних дічат, яких він самотужки удостоїв назвами "кореспондентів" і яким вони абсолютно не відповідають, бо справжні ідіотки а базарні баби (Коберник це не стосується).
жидо-лохотрон в действии
5696 дн. тому
Весь мир покупается на лохотрон от США по поводу "избирательного процесса двух ведущих партий Америки". А что есть ещё какие-то партии кроме демократической и республиканской? И это называется "демократия", - выбор из двух? По идее их в Америке должно быть два десятка, коль это "самая демократическая" страна. Но ведь с двумя партиями проще провести фальсификацию, да и на кой правящему классу тратиться на эту игру в "выборы" с большим количеством партий? Вот и выдумали для идиотов две партии одной и той же лживой людоедской системы, которую назвали "демократией", пущай выбирают, один хрен выберут всегда одно и то же! И лохи ведутся, даже не задумываясь что "демо-кратио" и "рес-публикус" означают одно и то же только с переменой слов в словосочетании, - народовласть и властьнарода.
Алекс
5696 дн. тому
Ото я дивлюся що ваші улюблені консерватори довели зараз Америку до "економічного процвітання". А головними представниками консерваторів я вважаю сімейку "адамсів"-Рейганів, отаких і треба президентів, повний дурень, але "справжній хлоп з Алабами", та ще й "в армії служив". Схвалюю Ваш вибір пані Лаптєва, чим дурніша нація, тим яскравійшим представником її мусить бути президент (дайош Україну взірцем). А наразі я б відправив двох найяскравіших вболівальниць за американських президентів до тих передвиборчих перегонів, у який небудь штат Міссурі, втім напевно що вони обидві, незважаючи на різні переконання, скінчать перегони однаково, десь на узбіччі якогось хай-вею, гарно що республіканці всіх голубих звели на нівець, "справжніх хлопців з Техасу" нікому буде відволікати, та погано що зараз щотижневик "За рубежом" не виходить, друкувати світлини ніде...
Консерватор
5696 дн. тому
Полностью поддерживаю. Даешь Маккейна! А госпожа Вольнова, с трудом читающая по бумажке, как она хочет Обаму, напоминает картинку из старой газеты "За рубежом" с подписью "{CENSORED} на своем углу в ожидании клиента".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду