Програма «Пазли» на Першому каналі стартувала з часткою 2,07%

22 Вересня 2008
20931
22 Вересня 2008
15:53

Програма «Пазли» на Першому каналі стартувала з часткою 2,07%

20931
Програма «Пазли» на Першому каналі стартувала з часткою 2,07%
19 вересня прем’єра програми «Пазли» на Першому каналі мала рейтинг 0,31% і частку 2,07% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK-Ukraine).
 
Більшу увагу глядачів програма привернула у населених пунктах із населенням менш ніж 50 тисяч – частка 2,64%; у містах 50 тисяч+ - частка 1,2%. Трансляція майже не вплинула на показники слоту в порівнянні з минулим тижнем: 12 вересня програма «Індиго» о цій порі мала частку 2,15.
 
Середня частка Першого каналу 19 вересня – 1,75%.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20931
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стохастик
5220 дн. тому
Програма знята жахливо. Учасники - нецікаві, спілкування йде в ключі заїжджених фраз, а їхні хоббі настільки "буденні", що починаєш мимоволі позіхати після 1 хвилини. Чесно кажучи, не раджу нікому марнувати час, переглядаючи її.
Денис
5667 дн. тому
Я ЗА..На мою думку передача має світле майбутє..Сам брав участь у зйомках,і скажу що це дуже цікаво
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду