Встановлення пам’ятника Ґонґадзе в Києві відклали на кінець року

16 Вересня 2008
8011
16 Вересня 2008
16:19

Встановлення пам’ятника Ґонґадзе в Києві відклали на кінець року

8011
Встановлення пам’ятника Ґонґадзе в Києві відклали на кінець року
Не встигнувши закінчити будівництво пам'ятника Георгія Ґонґадзе в серпні, київська влада обіцяє зробити це до кінця поточного року, повідомляє Кореспондент.нет. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський.

«Наші діти повинні знати хто такий Георгій Ґонґадзе, адже прикладом свого життя він змінив хід української історії. Саме тому ми назвали найкращу нову школу його ім'ям. Пам'ятник Ґонґадзе ми відкриємо вже цього року, щоб пошанувати людину, яка за свободу слова віддала найдорожче, – своє життя», – заявив пан Журавський.

«Ми просимо Генеральну прокуратуру прискорити розслідування цієї справи з тим, щоб довести, що в Україні є нова влада, яка стоїть на захисті прав людини і громадянина», - додав він.

Раніше планувалося, що пам'ятник Георгію Ґонґадзе й іншим загиблим при виконання службових обов'язків журналістам буде встановлений до 22 серпня. Нагадаємо, мати Георгія Леся Ґонґадзе категорично проти встановлення цього пам'ятника.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8011
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду