У новому сезоні на ТРК «Київ» стартують 4 серіали та 3 нові розважальні програми власного виробництва

10 Вересня 2008
11110
10 Вересня 2008
18:17

У новому сезоні на ТРК «Київ» стартують 4 серіали та 3 нові розважальні програми власного виробництва

11110
У новому сезоні на ТРК «Київ» стартують 4 серіали та 3 нові розважальні програми власного виробництва
Новий сезон на ТРК «Київ» стартує 15 вересня. Про це на прес-конференції оголосив новий генеральний продюсер «Києва» Андрій Бенкендорф. Канал планує удвічі збільшити свою аудиторію за рахунок серіальної лінійки та лінійки кінопоказу, а також декількох програм власного виробництва.
 
Так, із 15 вересня у вечірньому праймі буднів виходитимуть серіали «Зцілення коханням» (18:50) та «Вовчиця» (20:25). Обидва продукти – виробництво Film.ua, другий показ після «Інтера».
 
Денний ефір займуть латиноамериканські серіали: колумбійський «Шторм» (уже транслюється) й аргентинський «Гра в кохання» (прем’єра в Україні). По суботах і неділях увечері транслюватиметься класика радянського кіно – для цього канал уже закупив фільми виробництва «Ленфільму» та кіностудії ім. Горького. Також нині триває дубляж південнокорейського молодіжного 24-серійного телефільму «Сумна історія кохання», який канал покаже незабаром. Крім цього, канал планує придбати ще один корейський серіал епічно-історичної тематики.
 
Наприкінці вересня – на початку жовтня на «Києві» стартують три нові програми власного виробництва: «Резус-конфлікт», «Планета собак» і «Штатний розклад». Перша – це ігрове шоу, у якому молодим людям допомагатимуть повірити в себе за допомогою екстремальних видів спорту і завдань соціального порядку. Друга – пізнавальна програма для сімейного перегляду про собак. Третя – розважальний проект, який у цікавій формі розкриватиме таємниці досягнення успішної кар’єри. «Ми знайшли чудову телеведучу – начальника кадрової політики київської мерії. Вона досить яскрава й досвідчена», – зазначив керівник так званого Київського медіахолдингу Казбек Бектурсунов.
 
В ефірі залишаться «Тиждень моди з Дарією Шаповаловою» і «Світ кіно з Ольгою Сумською». Хронометраж останньої навіть збільшиться до 15 хвилин. У новому сезоні продовжиться вихід «Часу мера» і «Громадських слухань», які будуть підтримані програмами суспільно-політичного спрямування «Столиця» (перед) і «Міська варта» (після). Незмінними також залишаються новини, ток-шоу «Вечірня кава з Дмитром Джангіровим» і «Четверта влада» з Дмитром Корчинським (два останні проекти виходитимуть у слоті 22:30-23:00).
 
«Міжпрограмки Анатолія  Васяновича “Говоримо правильно” і проект “Мультибуки” залишаються. Крім того, виникла ідея вибудувати щось на кшталт енциклопедії по розділах – унікальний проект, який пан Васянович зміг би реалізувати на нашому каналі», – повідомив в. о. гендиректора ТРК «Київ» Дмитро Джангіров.
 
До старту нового сезону на ТРК «Київ» уже знято чотири іміджеві заставки, що складаються з динамічного відеоряду красивих краєвидів столиці в певний час доби. У новій стилістиці виготовлені й анонси програм.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11110
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
споглядатай
5677 дн. тому
ТРК Киев-Это быстро отмытые миллионы муниципального бюджета, быстрый дележ и быстрые откаты. Именно поэтому сюда последние годы всегда слетались инсекты, желающие быстро срубить бабло - Хератонов со интеровы товарищки , Джангиров (его менеджмент всем памятен, об имидже не будем, недаром в ДУСЕ стерли панегирик этому феномену, видно, вони было, как в клоповнике после опрыскивания), а Турсунбеков-это просто клон нашего милого Космоса, родственные диагнозы находят друг друга по нюху. Применительно ко всей этой шараге методы демократии-читай, сна законов , пока космос заморачивает гаранта навыками НЛП, полученными от Сандея,-это как мертвому припарки. Ребята, подмывайтесь- День Господень к вам так придет, как тать, ночью. . Конечно, в вашей профессии главное - вовремя смыться...Но Родина вас слышит, знает и никуда от себя не отпустит. Родная земля призовет вас в себя.КОМУЖЪДО ПО ДЕЛОМЪ ЕГО
УКРАЇНЕЦЬ
5677 дн. тому
Тому, хто тявкає інкогніто): Між іншим, пане, Ви не знаєте української мови. Слово споглядати означає спостерігати, якщо Ви не знаєте - почитайте тлумачний словник. Хоча "глядач" певно знає про Вас більше - громадянам іншої держави важко з українською. Як же ви збираєтесь тоді робити столичний український канал? Тільки брудною лайкою? А проте... Певний рейтинг серед молоді ви, напевно, цим заробите
Зритель
5677 дн. тому
Анониму): Учитывая изрыгаемую тобой грязь, похоже споглядатай попал в точку. Ну и кадры у вас там на "Киеве"! Такую ругань себе позволяют! Это так казахи наверное сквернословят? Споглядатаю): Жаль что от таких недоносков приходится страдать нам - коренным киевлянам.
5678 дн. тому
Твоя собачья ненависть -- наша награда, быдло! И научись правильно писать слово "соглядатай", потомок трахнутой татарином селянки!
споглядатай
5678 дн. тому
{CENSORED}, Корчинский, Джангиров, Чертовецкий, Турсунбеков, Чигисханов-все более-менее форматно в этой выгребной яме, но Васяновичи?!!!одумайтесь!!!не отмоетесь!!!нет таких денег, чтоб потом лечить этот простудифилис!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду