detector.media
10.09.2008 18:17
У новому сезоні на ТРК «Київ» стартують 4 серіали та 3 нові розважальні програми власного виробництва
Новий сезон на ТРК «Київ» стартує 15 вересня. Про це на прес-конференції оголосив новий генеральний продюсер «Києва» Андрій Бенкендорф. Канал планує удвічі збільшити свою аудиторію за рахунок серіальної лінійки та лінійки кінопоказу, а також декількох програм власного виробництва.
 
Так, із 15 вересня у вечірньому праймі буднів виходитимуть серіали «Зцілення коханням» (18:50) та «Вовчиця» (20:25). Обидва продукти – виробництво Film.ua, другий показ після «Інтера».
 
Денний ефір займуть латиноамериканські серіали: колумбійський «Шторм» (уже транслюється) й аргентинський «Гра в кохання» (прем’єра в Україні). По суботах і неділях увечері транслюватиметься класика радянського кіно – для цього канал уже закупив фільми виробництва «Ленфільму» та кіностудії ім. Горького. Також нині триває дубляж південнокорейського молодіжного 24-серійного телефільму «Сумна історія кохання», який канал покаже незабаром. Крім цього, канал планує придбати ще один корейський серіал епічно-історичної тематики.
 
Наприкінці вересня – на початку жовтня на «Києві» стартують три нові програми власного виробництва: «Резус-конфлікт», «Планета собак» і «Штатний розклад». Перша – це ігрове шоу, у якому молодим людям допомагатимуть повірити в себе за допомогою екстремальних видів спорту і завдань соціального порядку. Друга – пізнавальна програма для сімейного перегляду про собак. Третя – розважальний проект, який у цікавій формі розкриватиме таємниці досягнення успішної кар’єри. «Ми знайшли чудову телеведучу – начальника кадрової політики київської мерії. Вона досить яскрава й досвідчена», – зазначив керівник так званого Київського медіахолдингу Казбек Бектурсунов.
 
В ефірі залишаться «Тиждень моди з Дарією Шаповаловою» і «Світ кіно з Ольгою Сумською». Хронометраж останньої навіть збільшиться до 15 хвилин. У новому сезоні продовжиться вихід «Часу мера» і «Громадських слухань», які будуть підтримані програмами суспільно-політичного спрямування «Столиця» (перед) і «Міська варта» (після). Незмінними також залишаються новини, ток-шоу «Вечірня кава з Дмитром Джангіровим» і «Четверта влада» з Дмитром Корчинським (два останні проекти виходитимуть у слоті 22:30-23:00).
 
«Міжпрограмки Анатолія  Васяновича “Говоримо правильно” і проект “Мультибуки” залишаються. Крім того, виникла ідея вибудувати щось на кшталт енциклопедії по розділах – унікальний проект, який пан Васянович зміг би реалізувати на нашому каналі», – повідомив в. о. гендиректора ТРК «Київ» Дмитро Джангіров.
 
До старту нового сезону на ТРК «Київ» уже знято чотири іміджеві заставки, що складаються з динамічного відеоряду красивих краєвидів столиці в певний час доби. У новій стилістиці виготовлені й анонси програм.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY