Сайт «Детектор медіа» зазнає постійних хакерських атак

10 Вересня 2008
7004
10 Вересня 2008
13:15

Сайт «Детектор медіа» зазнає постійних хакерських атак

7004
Сайт «Детектор медіа» зазнає постійних хакерських атак
Протягом останніх днів сайт «Детектор медіа» зазнає постійних спланованих хакерських атак. Метою зловмисників, за повідомленням технічного директора «ТК» Олега Муренького, є зараження сайту вірусами.
 
Беручи до уваги масштаби та методи підривної діяльності, яка ведеться проти «ТК», можна  виключити можливість роботи спам-ботів «наосліп»: йдеться про цілеспрямовані дії людей, обізнаних із специфікою сайту «ТК». Кому саме наше видання в черговий раз «перейшло дорогу», чи це конкуренти, чи герої певних публікацій, які хочуть позбутись небажаного пабліситі – поки що невідомо. Це не перша і, боїмося, не остання спроба закрити рота «ТК», проте, як і всі попередні, вона не буде успішною.
 
Запевняємо наших читачів, що ми робимо все, що від нас залежить, аби убезпечити сайт від подальших атак. Дякуємо вам за терпляче ставлення до наших технічних негараздів. Рекордна, незважаючи на технічні проблеми, відвідуваність сайту у серпні є приємним свідченням того, що ми працюємо не даремно.
 
Редакція «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7004
Читайте також
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
doki
5716 дн. тому
якби не було можливості коментів, напевно і атак не було би. Так противно і брудно пишуть, жовчу заливаються
а просто
5717 дн. тому
очень тревожная сиуация, в последнее время мои домашние стали вопить: "ты что телекритику свою открываешь? сейчас опять всё к черту зависнет!" вот такая еще закономерность, захожу все равно, но с опаской. Где же "наши" хакеры-ястребки? Они должны сбить мессеров и защитить наш единственный профессиональный сайт о ТВ.
otar
5717 дн. тому
2 Кравченко- форевер - Нікуди та новина, не зникла, просто вона була в топ-10, а оскільки база оновилась, то з топ-10 вона випала. http://www.telekritika.ua/news/2008-09-10/40138
Кравченко- форевер
5717 дн. тому
А куды это, к примеру, так резко исчезла статейка с дивным фото новых звезд прайма 1+1? Теперь, думается у вас будет передышка. Может, Отар, сообрази вы раньше убрать эту правду жизни , и атак было бы меньше?
Sanyi
5717 дн. тому
Таке враження, що до цієї новини коменти писатимуть тільки зловісні нелюби Телекритики. Тож пропоную взагалі не звертати увагу на ці закиди. Кому не подобається - не читайте!
Олена
5717 дн. тому
Не трогайте Дусю!!!!!!! Отар, защищайтесь получше!!!!! Ато мне тоже троянов перепало....
DimOK
5717 дн. тому
ну-ну, Отар, далеко пойдёте с таким характером))
otar
5717 дн. тому
Порадник, дякую за пораду :) Дусю-то якраз ніхто й не чіпає. Вона цілком окремо, і вірусняки в коді ТК їй не шкодять. Ба більше, що гірша ситуація з доступом до ТК, то більше народу лізе на Дусю. А щодо невдалого експерименту, то поки що нам так не здається.
Порадник
5717 дн. тому
Отаре, розведіться з "Дусею" (по різних доменах і хостингах). Тоді на вас ніхто й не нападатиме. Бо нападають на вас якраз через "Дусю". У мене такий висновок. Бо чесно кажучи, за деякі й регулярні "речі" на сайт "Дусю" не те що можна заслужено атакувати, а його взагалі слід ліквідувати. Слід закрити його і визнати, що це був невдалий експеримент в житті "Телекритики".
otar
5717 дн. тому
Ира, ми намагаємося це побороти. // DimOK, моєю метою було не викликати співчуття, а поінформувати аудиторію про причини технічних проблем. Співчуття, особливо ваше, нам не потрібне. Зловтіха ж була і залишається моветоном.
Ира
5717 дн. тому
Да, Отар, очень часто из Вашего сайта трояны вываливаются:(
DimOK
5717 дн. тому
Отар, а Вы себя научитесь вести подобающе, чтобы Вам сочувствовали.. Или извиняться начните. Тогда, возможно, и атаки прекратятся...
otar
5717 дн. тому
Колеги, в цьому випадку зловтіха і сарказм не роблять вам честі. ІМХО, звісно)
читайло
5717 дн. тому
так а шо таке з'явилось на ТК, що почали хакери нападати, щось читаю, читаю, нічого такого екстра гостро-правдивого не знайшов. трохи ПР, трохи пліток, все як завжди ? чухаю потилицю
Шпильберг
5717 дн. тому
А что вы такого говорите, что вам рот пытаются закрыть? Может, все-таки, штекер подключения к линии отходит?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду