Христина Стебельська стала головним редактором Першого каналу

10 Вересня 2008
32264
10 Вересня 2008
07:31

Христина Стебельська стала головним редактором Першого каналу

32264
Христина Стебельська стала головним редактором Першого каналу
9 вересня Христину Стебельську офіційно представили директорату Національної телекомпанії України як головного редактора Першого каналу. Дотепер Христина працювала в НТКУ на посаді оглядача творчого об’єднання громадсько-політичних програм НТКУ та керівника проекту «Між нами».
 
За словами Христини Стебельської, у структурі НТКУ створено головну редакцію, штат якої становить 4 особи. Головна редакція займатиметься стратегічними питаннями, зокрема якістю української мови в ефірі. За словами виконувача обов’язків Президента НТКУ Василя Ілащука, велика кількість «перлів» в ефірі каналу зумовлює необхідність «відшліфувати українську мову в ефірі телеканалу», чим і займеться головний редактор. Про інші, крім української мови, питання, що перебуватимуть у компетенції головного редактора, не повідомляється.
 
«Я маю певні пропозиції щодо того, як Першому каналу стати першою ластівкою у підтримці концепції державної мови, - каже Христина Стебельська. – Знаю, яку методику впроваджувати в колективі і як це має звучати в ефірі. Мене дуже турбує, який вигляд має наш канал порівняно з іншими. І я докладу максимум зусиль, щоб Перший був достойним».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32264
Читайте також
17.07.2009 15:32
Маша Томак, Ганна Вакуленко, «День»
17 396
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
до образу
5471 дн. тому
Перемагає завжди характер. Розумна і романтична, інколи непередбачувана і не схожа ні на кого. Хто знає її не один рік, каже, що як людина вона дуже постійна. Її витривалість нераз доводила, як на початку будь-якої справи не треба боятися принижень, брехні, перешкод... щоб на фініші довести - А таки буде по нашому.
Ірина Томів
5699 дн. тому
А я чулв її коментарі під час приїзду Патріарха. Дуже серйозна робота. Відчуваєш національний дух в ефірі. Раджу почитати змістовне інтерв"ю в газеті "День". Наш викладач сказав "...на таку планку треба орієнтуватися". З повагою, Марія Томів.
оптиміст
5699 дн. тому
Перевага і впевненість Христини у тому, що на таких "диваків" вона незважає. За її роботу каналу не соромно, а "жаби з болота" далі надувають жабра і заздрять. Їхні шпильки для неї як укус комара. Правильно робить, що вас нероб "достала".
2 сумний перехожий
5701 дн. тому
Остання зарплата не лише на новинах людей змусила роботу шукати, а всіх інших, хто здатен нормально працювати.. то тільки нткеушних передпенсійних дідів та бабів влаштовує отримувати 1500 грн на місяць :((((
Дивак
5702 дн. тому
Дуже класна посада для того, аби нічого не робити. Ще троє із нею, напевно, профспілкові лідери, які неспроможні робити телевізійні проекти. Як би Варфоломей почув стебельський коментар під час свого візиту, він би відразу купив квиток додому! Голосом траурної плакальниці 27 разів на хвилину повторювала "...на найвищому державному рівні..." Убогість.
сумний перехожий
5705 дн. тому
Тепер почнуться чистки на справжніх українців і українок та несправжніх. До, речі, Ілащуку вже давно пора знайти керінвицтво "новин", а то там скоро прибиральниць не вистачить щоб на зйомки почилати - вже нікого. Хіба що нинішній "діректор" поїде покаже клас - всіх уже розігнав. А "новини" це стрижень каналу, та й нинішнього гол.редактора "новин" вже пора на покой відправити, а то людина темниками всіх морила, а тепер з Русліком процесом керують. Де ж ваша свідомість,демократи? Денис щовечора звірку з "новинами" проводить. А ви, керівники каналу, косметичний ремонт проводите і все чекаєте змін... Остання зарплати в новинах призвели до того, що люди дзвонять в прес-служби та інші канали - шукають роботу.
по сути
5705 дн. тому
Задание редактору-3. Телевидение это бизнес и не только денежный. Бизнес авторитетов. Что делают финансисты, если мы постоянно слышим, что государственный канал бедный. Зарабатывайте на авторитете и с авторитетами. Задание редактору-4. Госпожа Кристина акцентирует на украинском языке. Формируйте мнение общества о государственном языке.Ведь кроме учителей украинского ничего нет.Да, проэкты нужны продвинутые о языке. Задание редактору - 5. В кадре общенационального канала нужны не шуты или проповедники, а умные, современные, вдумчивые люди. Правильно, что убрали глянец. Это была сплошная ложь любовниц бизнесменов и ихних бедных жён. Такие программы не украшали национальный.
по сути
5705 дн. тому
Задание редактору-1. Увеличить общественный интерес к каналу. Первый национальный не должен быть в хвосте. Надо формировать авторский пул. Часть публики не различает канал среди других, а тем более лидеров. Задание редактору-2. Если гости эфира -политики хотят стать влиятельными людьми государства, они должны быть заинтресованы в новом стиле канала, новом стиле национальной темы. Но это не только "новости", это украинское и европейское кино, программы о искусстве, социальные расследования (даже на селе, а не в СБУ).
zorro
5705 дн. тому
Ну, и зачем вам это надо? гл.редакторство? Потеряем хорошую ведущую.
Барчук Мирослава, КМА
5705 дн. тому
Головний редактор загальнонаціонального телеканалу - це раб важкої праці. Як редактор наукового вісника розумію, що Вас чекає. Від себе бажаю т е р п і н н я.
главред
5705 дн. тому
Главный редактор - это новая планка. Она заставит её превзойти себя как автора и ведущую. Быть лидером Кристине нелегко. Это чувствуется даже в глупых и завистливых комментариях. Но возможно! с её рассудительностью. Желаю Кристине удачи!
валя
5705 дн. тому
Це ж яку треба Христині мати наглість,щоб саму себе вихваляти в коментарях
Чи думаєш люди дурні? В черзі стоять,щоб захоплення тобою висловити.А квартири, яку отримала від нацкомпанії вже мало.? Блін...народна артистка {CENSORED}
барбос
5705 дн. тому
Як журналіст - має свій почерк. Як менеджер - вміє невдачі перетворювати на перемоги. Подивимось, який вона кризовий менеджер, бо інакше з ситуації в НТКУ не вирулиш ?
Б.З.
5705 дн. тому
Справжня українка. За істину буде боротися до кінця. Якби попередні "начальники і начальнички" дали можливість їй рости, був би канал національний - правдиво українським, а не містечковим. Нераз чув, як вона радить молодим журналістам - Не бійтеся труднощів. Вони роблять вас сильнішими - На мою думку, нормальна позиція керівника.
Галина
5706 дн. тому
Натхнення , Христино, Ви давно працюєте у телекомпанії і знаєте всі проблеми "зсередини". Однодумців у Вас багато. Щасти !
христинознавець
5706 дн. тому
Ну, тепер Стебельській нарешті куплять квартиру.
Jes!
5706 дн. тому
Ілащук попав в десятку. Христина відповідальна не тільки як журналістка, а хороший організатор. Розумна і з шармом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду