detector.media
10.09.2008 07:31
Христина Стебельська стала головним редактором Першого каналу
Христина Стебельська стала головним редактором Першого каналу
9 вересня Христину Стебельську офіційно представили директорату Національної телекомпанії України як головного редактора Першого каналу. Дотепер Христина працювала в НТКУ на посаді оглядача творчого об’єднання громадсько-політичних програм НТКУ та керівника проекту «Між нами».
 
За словами Христини Стебельської, у структурі НТКУ створено головну редакцію, штат якої становить 4 особи. Головна редакція займатиметься стратегічними питаннями, зокрема якістю української мови в ефірі. За словами виконувача обов’язків Президента НТКУ Василя Ілащука, велика кількість «перлів» в ефірі каналу зумовлює необхідність «відшліфувати українську мову в ефірі телеканалу», чим і займеться головний редактор. Про інші, крім української мови, питання, що перебуватимуть у компетенції головного редактора, не повідомляється.
 
«Я маю певні пропозиції щодо того, як Першому каналу стати першою ластівкою у підтримці концепції державної мови, - каже Христина Стебельська. – Знаю, яку методику впроваджувати в колективі і як це має звучати в ефірі. Мене дуже турбує, який вигляд має наш канал порівняно з іншими. І я докладу максимум зусиль, щоб Перший був достойним».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY