22 вересня «Інтер» проведе благодійний концерт на честь 70-річчя Кучми

9 Вересня 2008
2692
9 Вересня 2008
14:05

22 вересня «Інтер» проведе благодійний концерт на честь 70-річчя Кучми

2692
22 вересня «Інтер» проведе благодійний концерт на честь 70-річчя Кучми

22 вересня о 19.00 у Палаці «Україна» розпочнеться благодійний концерт, присвячений 70-річчю другого Президента України Леоніда Кучми, повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер» - організатора заходу.

 
У програмі концерту – виступи Софії Ротару, Йосипа Кобзина, Філіпа Кіркорова, Таїсії Повалій, Андрія Данилка, Тамари Гвердцителі, Ірини Білик, Миколи Баскова, Валерія Меладзе, Олександра Малініна, Олександра Пономарьова, Лариси Доліної, Ані Лорак, Іва Бобула, Наталії Могилевської, Михайла Жванецького та студії «Квартал 95».
 
«Леонид Кучма достоин того, чтобы его юбилей отметила вся страна, ведь с его именем связаны целых десять лет жизни Украины. По сути, тот общественный и политический уклад, в котором мы живем сейчас, сложился при Леониде Даниловиче. Многие из нас состоялись, достигли успеха в период его президентства.
 
70- летний юбилей для любого человека – это рубеж,когда можно уже оглянуться на прожитое, проанализировать, что было сделано. Леонид Кучма смог сделать многое, и даже сейчас, оставив политику и сосредоточившись на делах благотворительности, он реализует проекты национального масштаба. Второй президент Украины продолжает оставаться влиятельной личностью – его мнение интересно миллионам, и он по-прежнему находится в центре внимания прессы. Мы подготовили яркое праздничное мероприятие, призванное продемонстрировать отношение украинцев к «эпохе Кучмы», к незабываемому периоду становления страны», - вважає генпродюсер «Інтера» Ганна Безлюдна.
 
Телевізійна версія концерту буде показана згодом; дату прес-служба каналу поки що не називає. Кошти, зібрані на концерті, будуть скеровані на підтримку обдарованих українських дітей через фонд Леоніда Кучми «Україна».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2692
Теги:
Читайте також
19.11.2008 18:26
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
25 910
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5711 дн. тому
Коли країні так були потрібні гроші на ліквідацію наслідків повені, у Київ приїхав, голубий як небо, Елтон джон всього за 5млн.дол.Він проспівав екс президенту під фонограму.А у Галичі ще досі не можуть оговтатись люди від трагедії.Думайте!
Citizen
5713 дн. тому
Нет слов! Крыши едут массово, включаем Вопли Видоплясова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду