Дарія Фіалко призначена директором з розвитку «Стар Медіа»

8 Вересня 2008
18781
8 Вересня 2008
13:04

Дарія Фіалко призначена директором з розвитку «Стар Медіа»

18781
Дарія Фіалко призначена директором з розвитку «Стар Медіа»
Дарія Фіалко, яка пішла з посади програмного директора телеканалу «1+1» 20 серпня, призначена директором із розвитку групи компаній «Стар Медіа». Про це повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на голову наглядової ради «Стар Медіа» Влада Ряшина.
 
На новій посаді Дарія Фіалко куруватиме низку нових напрямків роботи компанії, зокрема телесеріали, ситкоми та інші проекти, орієнтовані на аудиторію 14-49. Продукція, яку вироблятиме для цієї аудиторії «Стар Медіа», буде орієнтована не лише на український, але й на зарубіжний ринок.
 
Дарія Фіалко повідомила «ТК», що обрала «Стар Медіа», оскільки давно хотіла зайнятись безпосередньо телевізійним виробництвом. «Під час розмови із Владом Ряшиним вирішальним стало те, що ми дуже конструктивно, швидко знайшли спільну мову щодо того, що має стати великим перспективним напрямом у розвитку компанії. І мені буде дуже цікаво виробляти продукт саме для молодої активної аудиторії 14-49», - сказала вона.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18781
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5707 дн. тому
она уже все что могла на канале слила. за такое что она делала в закупках еще 5ть лет назад могли и грохнуть где-то из-за угла. жаль Ряшина, который лег под Роднянского и взял ее.
5707 дн. тому
Это подтверждает порядочность Дашки. Не пошла, в отличие от других, "сливать" о том, что делают на канале. Уважаю.
Т
5708 дн. тому
Будет работать лицом. Мозгов нет.
vona
5708 дн. тому
хана STARMEDIA...
Я
5708 дн. тому
Чудесно слышать замечательные новости! Так держать! Поздравляю!!!
дядя Гриша
5708 дн. тому
ПОЗДРАВЛЯЮ !!! Удачи и надёжных партнёров :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду