Ток-шоу «Шустер Live» на ТРК «Україна» стартувало з часткою 14,55%

8 Вересня 2008
22930
8 Вересня 2008
11:58

Ток-шоу «Шустер Live» на ТРК «Україна» стартувало з часткою 14,55%

22930
Ток-шоу «Шустер Live»  на ТРК «Україна» стартувало з часткою 14,55%
Прем’єра суспільно-політичного ток-шоу «Шустер Live»  на телеканалі «Україна» 5 вересня мала рейтинг 3,19% та частку 14,55% (загальнонаціональна панель GFK Ukraine, аудиторія 18+).
 
У населених пунктах із населенням понад 50 тисяч рейтинг становив 4,16%, частка 17,81%. У населених пунктах 50 тисяч- - рейтинг 2,38%, частка 11,52%. У суботу 6 вересня повтор програми о 5.20 мав рейтинг 0,67% і частку 15,89%.
 
Раніше керівництво каналу заявляло, що сподівається від п’ятничних випусків «Шустер Live» - 12% (18+, 50тис+). Таким чином, результати перевищили сподівання каналу.
 
Середня частка «Свободи Савіка Шустера» на «Інтері» у 2008 році становила 27,50% (загальнонаціональна панель). Прем’єра програми на «Інтері» рік тому також мала високі для каналу показники – рейтинг 9,91%, частка 33% (50 тисяч+).
 
5 вересня телеканал «Україна» вийшов на третє місце серед телеканалів за аудиторією 18+ із часткою 8,64%. Як уже повідомляла «ТК», програма «Шустер Live» буде щоденною (19.30 – 20.30), а у п’ятницю матиме формат політичного ток-шоу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22930
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Y
5713 дн. тому
Z! Ты прав. Народ, БОЙКОТИРУЕМ Шустрого! Вырубаем телики.
z
5714 дн. тому
Что тут скажешь, народ достоен своих правителей! Сколько можно смотреть это все, сколько можно плевков получать в лицо, вытираться, снова получать плевок, смотреть Шустера и давать возможность тем, кто плюет в лицо, зарабатывать рейтинги, капиталы. Убогий народ, ничего в этой стране не изменится, пока люди будут все это смотреть и вытирать плевки...
Roma
5714 дн. тому
Говорить вообще не о чем! Хваленые французские операторы - отстойники. Работать на ТРК Черновцы! Картинку не держат. Декорация не соответствует размаху программы (совковый гигантизм). Сценарий сырой, постоянные не стыковки видео и контента. И не говорите мне, что это стиль Шустера. Это лажа и он как профи прекрасно данные моменты понимает. А что касается содержания, хм... Пригласте в ТВ-студию, любых, 3-х депутатов и получите шоу!!!!
Boris
5715 дн. тому
Браво Славік вибачте Савік. Космічна передача без Космоса Льоні вдалась на славу. Більшість клоунів проявили себе у всій красі ( Шуфрич, Ганя Герман, Богословська). Портніков після свого запитання так либився наче виграв Гран Прі, ну а вигляд Кириленка( надуті щоки і шия) і його спіч - маразм були кумедними. Ну, а Славік (Савік) як завжди розхвалив себе і прикидувався ягнятком даючи змогу говорити всім одразу. Базар!
Ксения
5715 дн. тому
Супер! очень рада за трк! дай бог весь год таких рейтингов!
5715 дн. тому
Савик - лучший! Савик, я балдю! На фантастичному космічному кораблі, що постійно блимкає,ти летиш в інформаційному просторі як фанєра невідомо куди. І ручками так гарно водиш в усі боки.А навколо тебе що за люд - сплош істерички та невротики эксгибиционизмом займаються. А що верзуть, що мелють! І так це все серьозно. Кайф. Я тебе не проміняю на жоден Голівуд, бо він відпочиває. А я не відпочиваю, вночі тебе дивлюсь. SATISFACTION GUARANTEE! Савик, продолжай над ними издеваться в ефире как только ты умеешь, они заслужили. Только не надо пиарить этот сброд на фоне нашей гордости - на олимпийцах.
5715 дн. тому
Да Савик разводит всю Украину как лохов последних и только наживается на этом, а вы рассуждаете-размышляете, что да как он сказал. Он смеется над вами!
поради
5715 дн. тому
Шановні Савіки, щоб поліпшити рейтинг і збільшити частку раджу скоротити рекламні блоки до одного або двох - на початку і наприкінці програми. І до речі тоді не буде звинувачень у начебто прорегіональній позиції Савіка, коли він перебивав виступи нунсівців перервою на рекламу. І не запрошуйте будь ласка хвалька-клоуна Портнікова, це ганьба українським політологам. Настільки неввічливо ставив запитання Шеварднадзе, добре що Шеварднадзе не бачив цієї придуркуватої насмішки Портнікова. За пряме включення Шеварднадзе і Рогозіна - 5 балів.
яскраві персонажі
5715 дн. тому
Немиря і Онищук як завжди дивували своєю профанацією, елементарною невихованістю, невмінням вести публічні дискусії, нунсівці та БЮТ могли б кращих представників на передачу покликати...Сподобалась фраза: оця як там її Марта (на А.Герман) :)))) Герман та Богусловська теж не вирізняються культурою спілкування, але міцні горішки в дискусіях Вразив також Кириленко який прям затряссся після коментарів Бондаренко про віні-пуха (Ющенка) та його зрадників-трутнів :))) на привеликий жаль про президента так думає більшість
WSG
5715 дн. тому
Залишилось герман з богословською запрошувати на кожну програму і вона матиме 100% частку у психічнохворих
leo
5715 дн. тому
Залишилось тільки прибрати синє світло з облич глядачів, а то усі наче хворі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду