У жовтні НТН змінить формат (ОНОВЛЕНО)

5 Вересня 2008
10820
5 Вересня 2008
07:53

У жовтні НТН змінить формат (ОНОВЛЕНО)

10820
У жовтні НТН  змінить формат (ОНОВЛЕНО)
Орієнтовно у середині жовтня на телеканалі НТН стартує новий сезон, і канал буде переформатовано. В його сітці мовлення буде збільшено частку документальних проектів, кримінальних програм та проектів журналістських розслідувань. Зокрема, буде продовжено документальний проект «Бандитська Одеса», запущено ще декілька програм. Про це повідомляють джерела «ТК» на каналі, коментуючи інформацію сайту «Дуся» про перехід команди програми «Агенти впливу» («Інтер») на НТН.
 
Як повідомляють джерела, команда «Агентів впливу» вже перебралась на НТН. За інформацією «Дусі»,  оприлюдненою 3 вересня, за місяць в ефірі каналу мають вийти нові випуски програми, формат якої може зазнати певних змін з огляду на специфіку цільової аудиторії каналу. Подробиці дивіться тут.
 
Частину фактів, наведених «ТК», 5 вересня підтвердила прес-служба групи «Інтер», повідомивши про переформатування каналу з жовтня. Посилаючись на виконавчого продюсера НТН Олександра Мельничука, прес-служба повідомляє, що канал планує підвищити частку з 3,07% до 4,5-5% за аудиторією, за якою НТН продає рекламний час із січня 2008 року – 18-49, міста 50 тисяч+. У повідомленні також ідеться про вихід програми «Свідок» 4 рази на день та перехід на НТН «Агентів впливу». Факт орієнтації каналу саме на чоловічу аудиторію прес-служба не підтверджує.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10820
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5708 дн. тому
Предлагаю переименовать канал НТН в телеканал "ДБ" ("Для Бандитов" или "ДеБил").
Юра
5713 дн. тому
Лучше бы они на частоте НТН - МЕГАСПОРТ транслировали, ну или хотя бы некоторые его передачи...
А ты был в Керчи? Не был - так молчи!
5714 дн. тому
Нормалек был канал! Новости вооще! Недаром всех журналистов и ведущих на другие каналы расхватали!
cool
5714 дн. тому
канал хоч і створили донецькі пацани, але журналісти намагалися бути неупередженими, наскільки це молживо в наших умовах. Втім такий кінець чекає більшість каналів. Нашій еліті новини і навіть натяки на якусь аналітику не потрібні, дайош чернуху і порнуху. Тож журналісти і редактори тренуйте не лише язики а й тіла на продаж.
дрянной канал чё там
5715 дн. тому
ну так оно всегда такое некчемное було, шо теперь ему только теле-шансоном и становится
Пенелопа
5715 дн. тому
Мало на телеканалах мордобою і російських серіалів, де увесь час верещать та з'ясовують стосунки, треба ще й канал окремий зробити. Тому не дивно, що, коли проходиш повз будь-який інститут -- усе запльоване, валяються недопалки, усі пьють писво і матюкаються -- виховуємо мужність.
5716 дн. тому
Команда "Агентов Впливу" -- это Артем Шевченко. Все журналисты и режиссеры давно нашли себе работу на других проектах.
Мавка
5716 дн. тому
А что тут комментировать ? Изменения идут полным ходом. Куча людей ищет куда приткнуться. Остальная куча людей ждет как изменение целевой направленности канала отразится на зарплатах , и тоже подыскивает "запасной аэродром" . Вспоминается Интер времен прихода Безлюдной . Жаль людей и коллектив в целом . Держитесь НТНовцы !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду