На Першому каналі стартує мультсеріал «Легенди України» виробництва «Арт-відео»

1 Вересня 2008
24750
1 Вересня 2008
18:04

На Першому каналі стартує мультсеріал «Легенди України» виробництва «Арт-відео»

24750
На Першому каналі стартує мультсеріал «Легенди України» виробництва «Арт-відео»
1 вересня на Першому національному стартує мультиплікаційний серіал «Легенди України» виробництва телекомпанії «Арт-відео». Серіал транслюватиметься з понеділка по п’ятницю о 20.55 (5-хвилинні серії).
 
Проект являє собою поєднання поєднанні техніки класичної 2D-анімації та анімації персонажів, створених у  3D. Продюсер проекту – Зоряна Занюк.
 
«Головний герой серіалу  - футбольний фан, хлопчик Нік, який подорожує зі своїм приятелем  - футбольним м’ячем Шевою. Поява головного персонажа-хлопчика не випадкова. Підліток – футболіст стане своєрідним талісманом майбутнього чемпіонату «Євро – 2012». Разом із головним героєм глядачі пізнають захоплюючі легенди України. Перед ними постануть легенди заснування кожного обласного центру нашої держави. Окрім цього, у серіал увійдуть розповіді про села та селища, легенди етнічних та історичних регіонів України, храмів та монастирів, фортець та замків, народних ремесел та промислів, звичаїв та свят»,  - повідомляє прес-служба «Арт-відео», яка виробляє серіал на замовлення Національної телекомпанії України. У рамках проекту передбачений конкурс на знання українських легенд, а найкращі малюнки глядачів, яку братимуть участь у конкурсі, будуть показані в ефірі.
 
Анімаційна студія телекомпанії «Арт-відео» створена 2005 року. Виробляє анімаційні серіали «Пригоди Кота Викрутаса» і «Казковий патруль» на замовлення телеканалу ТЕТ. У процесі створення та у планах – мультсеріали «Історія України у постатях» та «Замки України».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24750
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
didaio
5737 дн. тому
Графіка на рівні початку століття. Сценарій не витримує жодної критики - сухий, притягнутий за вуха. Цікаво дізнатися враження дітей, які це дивилися. Приємно, що на Першому національному усвідомлюють необхідність змінюватися, але канал потребує системних реформ. Все інше - переливання з пустого в порожнє. Це стосується всього, що відбувається на каналі останні 4 роки.
DimOК
5738 дн. тому
Никогда ещё не видел {CENSORED} хуже.
Телекритика, а вам как?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду