Брати Капранови закликають українських письменників і видавців викладати свої тексти в Інтернеті

1 Вересня 2008
17616
1 Вересня 2008
14:26

Брати Капранови закликають українських письменників і видавців викладати свої тексти в Інтернеті

17616
Брати Капранови закликають українських письменників і видавців викладати свої тексти в Інтернеті
Українські письменники та видавці брати Капранови закликали своїх колег викладати фрагменти текстів своїх книжок в Інтернеті. Про це йдеться у зверненні, поширеному прес-службою видавництва братів Капранових «Зелений пес».
 
Свою ініціативу письменники розпочали з власних книжок, виклавши їх на своєму сайті.
 
«Назріла необхідність літературної дегустації – ненав’язливої, спокійного і доступного знайомства з новою книжкою перед тим, як її купувати. Ідеальним простором для цього стає інтернет – адже тут кожен користувач отримує доступ до твору просто зі своєї домівки, і може спокійно читати, уникаючи допитливого погляду продавців – а чи не збирається він щось поцупити? І ми починаємо експеримент – викладаємо в інтернет фрагменти своїх текстів, зокрема уривок з книжки, яка виходить у вересні “Нові розділи до Кобзаря 2000”», - йдеться у зверненні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17616
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SPAM
5726 дн. тому
ага, меня так мало в Интернете, может хоть Капрановы наклавиатурят своих букаф ешо, быгггггггггг....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду