Російський «ИД Родионова» спростовує інформацію про підготовку до продажу

29 Серпня 2008
15882
29 Серпня 2008
15:22

Російський «ИД Родионова» спростовує інформацію про підготовку до продажу

15882
Російський «ИД Родионова» спростовує інформацію про підготовку до продажу
Російська видавнича компанія «Издательский Дом Родионова» спростовує інформацію, поширену газетою «КоммерсантЪ», про те, що його начебто готові продати і шукають покупця. Як повідомляє «Медиаатлас», у заяві видавничого дому зазначено, що зараз жодних переговорів із потенційними покупцями його власники не ведуть.
 
Компанія повідомляє про те, що за підсумками першого півріччя 2008 року рекламні збори багатьох її видань виявились на 30-50% вищими за заплановані. Рекламні доходи тижневиків «Профиль» та «Компания» у порівнянні з 2007 роком зросли на 7% і 25% відповідно, а для видання «Крестьянка» зростання становить 80%. У цілому зростання доходів від реклами видань «ВД Родионова» у 2008 році, згідно із власним прогнозом компанії, становитиме 10-12 відсотків.
 
Найближчим часом видавнича компанія планує запустити нові ліцензійні проекти Arena та Numero. «ВД Родионова» також планує виведення свого останнього запущеного проекту – журналу «Мой маленький» - на самоокупність наприкінці другого року існування.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15882
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду