«Світські хроніки» на ТОНІСі матимуть більший хронометраж і нового ведучого (+фото)

29 Серпня 2008
25883
29 Серпня 2008
14:51

«Світські хроніки» на ТОНІСі матимуть більший хронометраж і нового ведучого (+фото)

25883
«Світські хроніки» на ТОНІСі матимуть більший хронометраж і нового ведучого (+фото)

У новому сезоні програма «Світські хроніки» матиме нового ведучого. Відтепер напарником актриси Віолетти Трикової стане шоумен Максим Юрченко:

Нагадаємо, попередній ведучий «Світських хронік» Євген Фешак покинув канал ще у минулому сезоні.

 

Хронометраж програми, що виходить у будні, буде збільшено з 15 до 24 хвилин. Ще однією новацією стане суворий дрес-код для ведучих – на кожному заході вони з’являтимуться в певному образі.

Для створення образів канал запросив до співпраці дизайнера Тараса Краскіна та стиліста Ільяса Сахтару.

 
Тим часом, як повідомляє виконавчий продюсер проекту Ольга Яринич, творці програми розроблятимуть для неї новий формат, який кардинально відрізнятимуться від попереднього. Переформатувати проект остаточно планують на початку грудня.
 
«Телкритика»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25883
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sead
5707 дн. тому
я думаю что там программы делаются одной ногой и творчества там никакого. закрыть пора свинские хроники
nikk
5707 дн. тому
Программа "СХ" без прежних ведущих (Осадчей, Фешака) стала намного слабее. Ее почти никто не смотрит!!!!! Наверное, только сами создатели. Надо задуматься, а может действительно сделать новый проэкт, а не копировать (ПРИЧЕМ ПЛОХО!!!!! ) старый?
Бублик
5723 дн. тому
Поддерживаю Lj.Ни кого не интерисует,имею ввиду зрителей кто что и как.Интерисует кинцевый продукт.А он ни какой!Какая бы ни была Осадчая в начале уже неважно.А важно скакими рейтингами она уходила с канала и какая была передача на момент ухода.Потому и говорю ушла она и нет хроник.Хроники,кто б и как не любил,в том числе и я Осадчую.Хроники=Осадчая, вот и всё.Кутузов конечно больше держится за программу,потому как нужен свой продукт.А этих, он и она,тяните дальше и пусть больше на вас плюют.Нравится - Тонис к вашим услугам! По плеванию он №1!
Lj
5724 дн. тому
Шановна Бони, а кого .... чужое горе? Пробачте мою французьку. Яка різниця глядачеві, хто як і якими силами робить програму? Глядача має хвилювати кінцевий продукт, а не те, як недосипають і скільки недоїдають його автори в процесі виготовлення. Немає коштів і ресурсів на програму - не робіть її, от і все.
Бони
5724 дн. тому
Уважаемые писатели! Вот вы сейчас обгадили, извините за бедность речи, проект , который не вышел даже в эфир. Вы так превозносите Осадчую, а вы видели, что она выдала в эфире на своей премьере. Такое впечатление, что все делалось на быструю ногу и руку. Крокодилище и зрелище ужастное!!! Насколько мне известно, комманда Осадчей начисляет 8 человек, а в комманде СХ рулит всем один и девушка, и еще вам, господа, надо поучиться ее энтузиазму и вытягивать программу при полном отсутствии поддержки канала, который СХам не выделяет деньги даже на корпоративный телефон. При этом ребята имеют свое лицо и достойное место в светских кругах. Негативная критика стимулирует, но еще не говорит об интелекте ее автора. СЕ ЛЯ ВИ!
Бублик
5724 дн. тому
Единственное не понимаю,зачем тратится на программу которая не дает рейтингов и выходит ночью?!куTузов конечно не управленец (что видно по каналу),так зачем же ТАК сливать бабло в унитаз...Светстких хроник нет и не будет,как ушла Осадчая с канала.Ничё,мальчик ещё не работал в этом болоте,думаю раньше сбежит,чем Фешак)
ВиКа
5724 дн. тому
2 капо Ну и дурень же ты... Ты бы хоть во владельцах алкогольных брендов разобрался, прежде чем гнусности писать... Учи матчасть, лимита провинциальная. Больше платить за заказняк будут
SON
5726 дн. тому
Помилка, то Юрченко-пупс .Хоч Краскін може теж.
SON
5726 дн. тому
:)Краскін дуже вже гладкуватий- вкрав у Піноккіо останню скоринку хліба( хіба може і кораблика в Осадчої забере).Може він не торсом, а жагою до роботи "візьме"?А????
капо
5726 дн. тому
Эй, злыдни с ТЕНИСА, что вы там хвалите друг друга в потемках своего жлобосарая! Пусть ваш конокрад иногда выводит вас подразмяться на лужок! У вас там Светские Хрони, а не Хроники, работать на Партию Зеленоой Хортицы-на такое способна только не уважающая себя лимита
Lj
5726 дн. тому
Тарас Краскін довго працював над образом "натягну піджака на голе тіло, хай бачать всі мою волосню і який я мачо"? Типаж....типаж.....розкормлена.....кхе....обличчя з подвійним підборіддям. Це дуже по світськи? Ну реально, чому так забито...
Наталка
5726 дн. тому
Побачимо ,як воно буде! Катя хай працює собі,а цей дуєт собі.
Світлана
5727 дн. тому
Цілком погоджуюсь, що рано ще хвалити нового ведучого програми так як ми не бачили їхньої роботи в кадрі з Віолетою. Хоча й не можу зрозуміти для чого ТОНІС рробить цю програму, вони , що не розуміють що Каті Осадчі не годяться в підмітки. І виходить напевно що Катя на всіх світських заходах а ТОНІС лише на тих які не цікаві для Каті. Програма напевно існує просто із за того,що йде заказуха. Цікава за що можна обожнювати ведучих коли ми їх практично не бачили у новому форматі. Та і кому потрібна така програма яка виходить лише вночі:)))))))))
WSG
5727 дн. тому
А кораблики на голову він буде натягувати?
1
5727 дн. тому
В работе ведущих вместе замечены не были. По этому рано еще хвалить или не хвалить.
Стелла
5727 дн. тому
Поздравляю проект "Светские Хроники" с открытием нового сезона и долгожданным фактурным ведущим. Максим вписывается в формат как никто другой, да и по типажу он с Виолеттой очень гармоничен. Ребята вы просто умнички! Я вас обожаю!!!
media
5727 дн. тому
як Тузов пропустив у програму цього борова???????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду