«Гірку правду» на ТРК «Україна» вестиме Людмила Ободзинська

28 Серпня 2008
30212
28 Серпня 2008
15:17

«Гірку правду» на ТРК «Україна» вестиме Людмила Ободзинська

30212
«Гірку правду» на ТРК «Україна» вестиме Людмила Ободзинська
Ведучою ток-шоу «Гірка правда», яке стартує на телеканалі «Україна» 19 вересня, буде Людмила Ободзинська. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Людмила є професійним психологом, що має великий досвід проведення семінарів із індивідуального розвитку. До того ж, за її власними словами, вона «як і героїні програми, перенесла дуже багато у житті – і втрату близьких, і зраду, і починала життя з нуля».
 
За інформацією прес-служби, «Гірка правда» буде програмою-розслідуванням у жанрі документальної реконструкції. Як уже повідомляла «Детектор медіа», цю адаптацію формату німецьких компаній Constantin Entertainment і Victoria Production вироблятиме на замовлення «України» компанія Film.UA.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30212
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мила
5709 дн. тому
Я уже снялася в ее програме смотрите шоу в октябре 2008
Natasha
5710 дн. тому
я у неї на консультацїї була. не знаю,чи помогло мені,але легше стало. дякую,ї не звертайте увагу на злих писак. а яке у кого було минуле,це особиста справа ї життєвий багаж.
ха-ха!
5711 дн. тому
Брехня, що Ободзинська професійний психолог???Брехня!!! Вона дешева певічка, яка обслуговує фуршети рекетирів. Виходить перед випивші пики напівгола і трясе цицьками. При такій поведінці "бери меня - я за бабло твоя" і не дивно, що "перенесла зраду". Гірка правда, але починати кар"єру з брехні - негоже.
Кто-то
5712 дн. тому
Это что-то новое - интересненько...
5713 дн. тому
{CENSORED}
клево
5713 дн. тому
она хороша,похожа на герасимюк. такая же мать для всех страдающих?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду