Російський «Видавничий Дім Родіонова» продається

28 Серпня 2008
22447
28 Серпня 2008
10:48

Російський «Видавничий Дім Родіонова» продається

22447
Російський «Видавничий Дім Родіонова» продається
Власники «Видавничого Дому Родіонова» - Сергій Родіонов та акціонери компаній УГМК і «Кузбассразрезуголь» Іскандер Махмудов і Андрій Бокарев, - готові продати свій медійний бізнес, повідомляє російська газета «КоммерсантЪ».
 
Цю інформацію підтвердив колишній президент видавничого дому Міхаель фон Шліппе. Акціонери запропонували купити 100% видавничої компанії, що випускає журнали «Профиль», «Компания», «Крестьянка», FHM, «Карьера» та інші, низці медіахолдингів, зокрема «Медиа3», що належить «Промсвязькапиталу».  З останнім Сергій Родіонов обговорював можливість обміну двох видань видавничого дому на одне видання холдингу.
 
Сергій Родіонов оцінює компанію щонайменше у 100 мільйонів доларів США; тим часом експерти «Коммерсанта» стверджують, що реальна вартість цього бізнесу удвічі менша.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду