Партія регіонів звинуватила «Українську правду» в підривній діяльності

23 Серпня 2008
5560
23 Серпня 2008
10:59

Партія регіонів звинуватила «Українську правду» в підривній діяльності

5560
Партія регіонів звинуватила «Українську правду» в підривній діяльності
22 серпня прес-служба Партії регіонів поширила заяву, в якій висловила протест проти формулювання заголовка інформації Інтернет-видання «Українська правда».
 
«Інтернет-видання „Українська правда” дозволило собі заяву, яку ми вважаємо провокацією проти Партії регіонів і проти соборності України та непорушності її кордонів. Стверджуючи, що Партія регіонів „не проти, якщо Крим вирішить стати незалежним”, редактор „Української правди” брутально перекручує зміст заяви парламентської фракції Партії регіонів, чим завдає непоправну шкоду самій ідеї соборності України і непорушності кордонів нашої державиa. Партія регіонів висловлює рішучий протест проти таких провокацій і залишає за собою право звернутися до суду, а також до журналістської спільноти з закликом дати відповідну оцінку підривній роботі інтернет-видання „Українська правда”», - йдеться у заяві.
 
Зараз заголовок інформації, про яку йдеться, змінено. У редакції «Української правди» не стали коментувати заяву Партії регіонів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду