На Херсонщині пройде Третій фестиваль туристичної журналістики України

21 Серпня 2008
9492
21 Серпня 2008
11:45

На Херсонщині пройде Третій фестиваль туристичної журналістики України

9492
На Херсонщині пройде Третій фестиваль туристичної журналістики України

4-7 вересня, до Всесвітнього дня туризму та Дня туризму України, на Херсонщині відбудеться Третій фестиваль туристичної журналістики України. Про це організатори повідомили на прес-конференції 20 серпня. 

«Протягом трьох днів учасники та гості фестивалю ознайомляться з новими екскурсійними маршрутами на Херсонщині, — розповіла Лариса Оленківська, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації. — Вони зрозуміють, що таке дикий світ, побувавши у єдиній пустелі Європи «Олешківськім піски», в Азовсько-Сиваському національному природному парку на острові Бірючий, ознайомляться з маршрутами винного туризму та з туристичним комплексом «Дельта Дніпра», базами відпочинку на Арабатській стрілці».

Крім цього, в рамках заходу заплановані круглі столи, змагання та конкурси.

Ігор Слісаренко, голова Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України», повідомив, що цього року кількість учасників фестивалю збільшилась удвоє, що свідчить про великий інтерес журналістів до проблем туризму. А Микола Жулинський, радник Президента і голова Національної ради з культури та духовності при Президентові України, зазначив: «Туристична галузь України дуже перспективна, а наскільки стрімко вона розвивається залежить від журналістів, тому що вони знають, як українця зробити справжнім туристом у своїй країні». З ним погодилися й інші учасники прес конференції.

В свою чергу, Анатолій Пахля, голова Державної служби туризму і курортів наголосив на важливості патріотичності складової українського туризму. 

Крім того, до Дня міжнародного туризму організатори запланували святкові заходи у столиці: «27 вересня на Хрещатику відбудеться масштабний туристичний ярмарок і майже шестигодинний телемарафон за участі представників влади, громадських організацій і туристичного бізнесу. Кожна людина, зацікавлена у розвиток даної галузі, матиме змогу висловити свої зауваження і побажання», — розповів Микола Жулинський.

Також наприкінці вересня заплановано провести рекламний тур для представників ЗМІ по козацьких столицях Чернігівської та Сумської областей, під егідою Державної служби туризму і курортів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду